Begrafenis van Karla, die overleed bij tragisch ongeval, zal roze kleuren: “En liefst het juiste roze, vroeg haar zoontje Otis”

De Westhoek is in rouw na het overlijden van Karla Demyttenaere (43), die afgelopen vrijdag in een gracht belandde met haar auto en ter plaatse stierf. “Ze was de mooiste mama”, zegt haar familie, die oproept tot een ‘touch of pink’ op de uitvaart. “Als we die kleur zien, dan denken we aan haar.”

 

Meer krantenkoppen in België

Opnieuw negen lijken gevonden in Mexicaanse stad

In de Mexicaanse deelstaat Zacatecas, in het noorden van het land, zijn woensdag negen lijken teruggevonden in de stad Morelos. Dat heeft het Openbaar Ministerie in de deelstaat woensdagmiddag bekendgemaakt. Een dag eerder werden er ook al negen levenloze lichamen gevonden in een naburige stad.

Lees meer »

Sylvie (43) lanceert zelfhulpgroep voor mensen met een eetstoornis: “Ervaring delen met lotgenoten”

Op 1 mei werd ANBN deelwerking Brugge gelanceerd, de West-Vlaamse afdeling van de vereniging voor mensen met een eetstoornis. De 43-jarige Sylvie Thily, die herstellend is van zowel boulimie als anorexia, is samen met twee lotgenoten de drijvende kracht achter de organisatie. “Elke derde woensdagnamiddag van de maand is er een inloopmoment in ontmoetingscentrum De Zorge in Sint-Kruis”, zegt Sylvie.<br

Lees meer »

Vijf vragen over de gravelrit van de Giro: “Een Strade Bianche light met kansen voor de aanvallers, tenzij Pogacar er anders over denkt”

De Giro is donderdag toe aan een nieuw moment van opwinding. Met 11,6 kilometer gravel in de laatste vijftig kilometer plus een steile asfalthelling tot twintig procent in het slot lijkt rit vijf een mini-versie van Strade Bianche. Vijf vragen over deze ‘cruciale etappe’, beantwoord door de ogen van de renners en ploegleiders.

Lees meer »

Gilles Rossel verlaat ‘zijn’ FC Veldegem (3B): “Behoud is mooi afscheid”

Veldegem, Zedelgem en Ruddervoorde vormen de rode draad in de voetbalcarrière van Gilles Rossel, die voornamelijk gevormd werd bij Varsenare, Club en Cercle. Hij bereikte de A-kern van KM Ruddervoorde, waar hij toch aan 15 matchen deelnam in nationale. “Het behoud is een subliem afscheidsgeschenk”, klinkt het overtuigd.
The post Gilles Rossel verlaat ‘zijn’ FC Veldegem (3B): “Behoud is

Lees meer »

Vrouw ernstig gewond na zware klap met wagen tegen boom in Ruddervoorde

Woensdagmorgen even over 10 uur gebeurde in de Zedelgemsestraat in Ruddervoorde een zwaar ongeval. Daarbij raakte de bestuurster ernstig gewond. De hulpdiensten kwamen ter plaatse om de vrouw uit haar voertuig te bevrijden, waarna ze werd overgebracht naar het ziekenhuis.
The post Vrouw ernstig gewond na zware klap met wagen tegen boom in Ruddervoorde appeared first on KW.be.

Lees meer »