Drie fervente Mollenjagers onthullen hun verdachte: “Alleen de mol kan zo’n actie verantwoorden”

Ze hebben hun eigen Mollenboekje, bekijken iedere aflevering zeker drie keer, delen hun geheime tips op sociale media, en zoeken met tienduizenden Vlamingen samen naar wie dit jaar dé saboteur is. Marc (54), Femke (23) en Davy (40) — ‘s Vlaanderens doorgewinterde Mollenjagers — onthullen wie volgens hun ‘De mol’ is én waarom. Opvallend: Er is één gemeenschappelijk kenmerk bij hun verdachten. “Het is sowieso een gedurfde mol.” 

Meer krantenkoppen in België

HET GROTE DUEL. Magnette (PS) gooit de deur dicht voor De Wever (N-VA): “Wij gaan geen seconde verspillen aan confederalisme”

PS-voorzitter Paul Magnette wil na de verkiezingen “geen seconde verliezen aan spreken over het confederalisme”. Dat heeft hij gezegd tijdens ‘Het Grote Duel’ tussen hem en N-VA-voorzitter Bart De Wever, die bleef hameren op een hervorming van ons land. “Als je een land zou schetsen en je schetst België, dan word je in een gekkenhuis gestopt.” Herlees onze liveblog over

Lees meer »

Laura (26) werd ondanks zware beperking opgeroepen als bijzitter voor verkiezingen: “Voor veel ouders is dit erg confronterend”

Laura Deconinck (26) uit Sint-Pieters-Leeuw heeft een zware meervoudige beperking en kan niet zelfstandig leven. Maar toch is ze opgeroepen als bijzitter voor de verkiezingen van zondag 9 juni. Haar moeder Nathalie Rahoens reageert geschokt en vraagt een betere aanpak in dit digitale tijdperk. Maar zo simpel is dat niet volgens Binnenlandse Zaken.

Lees meer »

Banden De Brabandere neemt Banden Mortier uit Ardooie over

Banden De Brabandere, een gevestigde naam in de bandensector met vestigingen in Waregem, Gent, Deinze en Moeskroen, is verheugd om met ingang van 1 juni 2024 de overname van Banden Mortier in Ardooie aan te kondigen. Zowel De Brabandere als Mortier Ardooie maken deel uit van de Profile bandengroepering.
The post Banden De Brabandere neemt Banden Mortier uit Ardooie

Lees meer »

Na dodelijk ongeval met Vlaming op Mont Ventoux. “Sommigen willen Strava-record van Van Aert breken: gekkenwerk!”

Een 42-jarige wielertoerist is dinsdag na de afdaling van de Mont Ventoux aangereden door een autobestuurder die de West-Vlaming te laat had opgemerkt. De vader van vier kinderen overleefde de klap niet. Elk jaar fietsen 180.000 liefhebbers de mythische berg omhoog, onder wie duizenden Vlamingen. Niet zonder gevaar, zo blijkt nogmaals. “Sommigen willen het record van Wout van Aert breken

Lees meer »

Nieuwe Gallo-Romeinse site in Hoegaarden wordt dankzij ruilverkaveling opengesteld voor het grote publiek

In Meldert bij Hoegaarden kan je voortaan een nieuwe archeologische site bezoeken. Op een stuk grond aan de Begijnenweg zijn sporen teruggevonden van een Gallo-Romeins landbouwbedrijf uit de 2e eeuw na Christus. Het gaat onder meer om de fundamenten van het gebouw, maar ook om scherven keramiek en een Romeinse deursleutel. Met je smartphone kan je de site ontdekken zoals

Lees meer »

Charlotte Timmers onder de indruk van Niels Destadsbader tijdens eerste toonmoment ’14-18′: “Cute hoe je de cast aanmoedigt”

Zondag 2 juni wordt een hoogdag voor in de carrière van Charlotte Timmers (36) en Niels Destadsbader (35), want zij maken dan hun grote spektakel-musicaldebuut in ‘14-18′. In het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs wordt op dit moment de allerlaatste hand aan gelegd aan de herneming. Reporter Jarne mag in primeur het eerste kwartier volgen en strikt het duo

Lees meer »

“Veel generaties zien passeren”: Eddy ‘De Snor’ Demeulemeester laat na 40 jaar bekende frietbarak in Wakken over

Einde van een tijdperk op de Wapenplaats in Wakken zondag. Daar zal Eddy ‘De Snor’ Demeulemeester (64) in zijn bekende barak voor de laatste keer frietjes bakken voor hij van zijn pensioen mag genieten. Voor het zover is, duikt hij nog een laatste keer in een vat vol herinneringen. Een kroniek van één van de oudste frituren van ons land.

Lees meer »