Opnieuw orka overleden in Frans dolfinarium: “Gestorven in de smerige poelen van Marineland”

In het dolfinarium Marineland in het Franse Antibes is opnieuw een orka overleden. Amper vijf maanden geleden was daar nog een andere orka overleden.

 

Meer krantenkoppen in België

‘Sing Again’ biedt blinde Youssri een nieuwe start: “Geluidsman ging ervandoor met veel geld”

“Jonach wilde niet deelnemen, maar vond dat ik het wel moest doen.” Niet langer met zijn Koda-kompaan Jonach Van den Berghe, maar wel solo dus: Youssri Mejdoubi keert in ‘Sing Again’ terug naar het podium. De twee blinde vrienden maakten in het eerste seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’ furore, maar de showbizz stelde hen al snel teleur. “Mensen deinzen er

Lees meer »

Wat als Israël de overwinning zou behalen? “Dit kan het einde van het Songfesti­val betekenen”

De kritiek op de deelname van Israël aan het Eurovisiesongfestival zwelt nog steeds aan. Vanavond brengt zangeres Eden Golan (20) het nummer ‘Hurricane’ tijdens de tweede halve finale, maar de spanning zal ongetwijfeld nog oplopen. Want, wat als ze doorstoot naar de finale? En wat als ze de wedstrijd zelfs zou winnen? De Songfestival-organisatie houdt het hart vast.

Lees meer »

Drie opvallende uitkijkpunten op KMO-site Bramier bieden zicht op exclusief stukje natuur in Lauwe: “Trots op wat we bereikt hebben”

De site Bramier in Lauwe krijgt beetje bij beetje een aangezicht. De brandweerkazerne is intussen al ingeburgerd, drie bedrijfsgebouwen staan er. Tijd om de KMO-site in te huldigen, vonden ze bij stad Menen en intercommunale Leiedal. Dat gebeurde met de onthulling van drie unieke uitkijkpunten.
The post Drie opvallende uitkijkpunten op KMO-site Bramier bieden zicht op exclusief stukje natuur

Lees meer »

LIVE GAZA. Israël vindt nieuwe tunnels in Gazastrook

De Israëlische strijdkrachten bereiden een grondoffensief voor in Rafah, waar ongeveer 1,4 miljoen mensen vastzitten. “Ongeveer 300.000″ Palestijnen hebben de oostelijke wijken van de stad verlaten sinds het evacuatiebevel eerder deze week, zo zegt het Israëlische leger. Intussen zijn de onderhandelingen over een staakt-het-vuren en de vrijlating van de gegijzelden op een dood spoor beland, volgens de VS. Volg alle

Lees meer »

Martijn laat in ‘Boer zkt vrouw’ voor het eerst in z’n hart kijken en Robbe en Branko brengen samen de nacht door

“Wij willen weten waar we staan.” Chrissy en Lisanne eisten in ‘Boer zkt vrouw’ duidelijkheid van Martijn. En dus maakte de melkveehouder een definitieve keuze, waarbij hij een verrassende onthulling deed. Ook bij boer Michiel volgde een moeilijk keuzemoment. En Robbe en Branko zetten een volgende stap in hun relatie: voor het eerst brachten zij samen de nacht door.

Lees meer »

Studenten ZoWe in WZC Sint-Bernardus

Tot 21 juni nemen de laatstejaars van ZoWe Verpleegkunde een deel van de dienst over in wzc Sint-Bernardus. Dit unieke leermoment is een ideale voorbereiding op hun latere job.
The post Studenten ZoWe in WZC Sint-Bernardus appeared first on KW.be.

Lees meer »

Joost Klein gezien op luchthaven in Nederland, Nederlandse delegatie keerde eerder naar huis

Joost Klein lijkt weer terug in Nederland te zijn. Verslaggevers van ‘RTL Boulevard’ hebben de zanger gezien op Lelystad Airport (de drukste luchthaven van Nederland). Hij zou daar rond half acht geland zijn met een privévliegtuig. De artiest reisde niet met de rest van de Nederlandse delegatie van het Zweedse Malmö naar Nederland, zij kwamen al eerder aan op Schiphol.

Lees meer »