Itsme krijgt concurrentie uit Estland

Het bedrijf SK ID Solutions uit Estland wil in België actief worden met zijn identificatie-app Smart-ID. Tegen de zomer zou de app bruikbaar moeten zijn op de eerste digitale platformen.

 

Meer krantenkoppen in België

Koninklijke Wielrijdersbond Flandria organiseert jeugddag in Lichtervelde: hoogdag voor 250 rennertjes

Voor het eerst in haar geschiedenis staat de Koninklijke Wielrijdersbond Flandria in Lichtervelde in voor de organisatie van een jeugddag. Bijna 250 jonge rennertjes zakken op zondag 28 april af naar de Ketelbuiserstraat.
The post Koninklijke Wielrijdersbond Flandria organiseert jeugddag in Lichtervelde: hoogdag voor 250 rennertjes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verzonnen dialogen, een kanarie en echte vonk, alles wat je moet weten over de prestigieuze serie ‘Máxima’ 

Vanaf morgen is in Vlaanderen de prestigieuze serie ‘Máxima’ te volgen, over de ontluikende liefde van de inmiddels Nederlandse koningin Máxima en Willem-Alexander. Waar verschuilen zich deze keer feit en fictie? Na de gesmaakte Britse intriges van ‘The crown’ lijken koninklijke reeksen het nieuwe bingegoud. Maar ‘The crown’ vond het warme water niet uit.

Lees meer »

Bondscoach Vanthourenhout laat in z’n kaarten kijken voor Spelen (en WK en EK): “Wil Philipsen en Vermeersch tegen zichzelf beschermen”

Mic drop. Het doek over het (klassieke) voorjaar is gevallen. Tijd, tussen alle koersgeweld door, voor een spelletje pingpong met bondscoach Sven Vanthourenhout, zwoegend op zijn olympisch huiswerk. Waarbij de bal plots met topspin lijkt te worden geraakt. Want hey, hebben we daar niet hèt kwartet voor Parijs beet? “Geen commentaar. (lacht) Ik heb zeven namen in mijn hoofd zitten.”

Lees meer »

KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

Op Russische Telegramkanalen zijn verschillende video’s verschenen van ongeruste Russen in Europa die grote colonnes westerse legervoertuigen in de richting van Oekraïne en Polen zagen rijden. Eén van de colonnes blijkt uit Nederlandse wagens te bestaan. “Dit is niet goed. Het is alsof er geen einde aan komt”, hoor je iemand zeggen.

Lees meer »

TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. VS starten bouw haven voor hulp aan Palestijnen – Media Israël: Gazanen ontvluchten massaal Rafah uit angst voor aanval

De VS en 17 andere landen roepen donderdag op tot de vrijlating van gijzelaars door Hamas en zeggen dat er een deal op tafel ligt die in ruil daarvoor een staakt-het-vuren biedt. Ondertussen ontvluchten Palestijnen de stad Rafah massaal door een dreigend Israëlisch offensief. Minstens 150.000 burgers zouden de afgelopen weken zijn vertrokken, aldus Israëlische media. In dezelfde stad zijn

Lees meer »

Van zijn kleine garage naar de grote muziekstudio: Berre kondigt eerste album aan

Berre Vandenbussche (23), beter bekend als Berre, zet zijn muzikale succesverhaal voort. Nadat hij succes boekte en viraal ging op platforms zoals TikTok en Instagram, lonkten de grote festivals en concertzalen. Deze week trad Berre op voor een uitverkochte Ancienne Belgique, waar hij een nieuwe mijlpaal aankondigde: zijn debuutalbum ‘I’ll Call You When I’m Home’, dat op 27 september verschijnt.

Lees meer »

Gerecht houdt reconstructie van ‘Wellnessmoord’

Onder leiding van de Kortrijkse onderzoeksrechter organiseert het gerecht woensdag een wedersamenstelling van de moord op Stephanie D. (43) in Waregem. De vrouw werd op 3 januari neergestoken door haar partner.
The post Gerecht houdt reconstructie van ‘Wellnessmoord’ appeared first on KW.be.

Lees meer »