Peak Performance verhuist naar ruimer pand in Lippenslaan en houdt uitverkoop

Negen jaar nadat de zaak de deuren opende in de Lippenslaan verhuist Peak Performance begin maart naar een nieuw pand even verderop in de winkelstraat. Een bewuste keuze, zegt zaakvoerder Tim Bulcke. “Ik was al even op zoek naar een nieuwe, ruimere locatie. Toen mijn oog op het pand viel, had ik meteen een goed gevoel. De ruimte is dubbel zo groot”, zegt Tim enthousiast.

Ski-, golf- en casual kledij voor mannen, vrouwen en kinderen. Dat is in een notendop waar Peak Performance voor staat. Het merk is wereldwijd bekend, maar in België is enkel Tim Bulcke (49) uitbater van een fysieke winkel. Eerst lange tijd in de Brugse binnenstad, ondertussen al zo’n negen jaar in Knokke-Heist. De winkel in de Lippenslaan is ondertussen een vaste waarde geworden in de kustgemeente. En daar kan je de komende weken koopjes doen, want Tim houdt momenteel een totale uitverkoop. Niet omdat de winkel definitief verdwijnt, wél omdat het verhuist naar een nieuwe locatie in het eerste deel van de Lippenslaan.

Al langer op zoek

“Een bewuste keuze”, legt Bulcke uit. “Ik was al langere tijd op zoek naar een ander geschikt pand in Knokke-Heist. Tot we onze nieuwe locatie in het vizier kregen. Ik was meteen enthousiast en had instant een goed gevoel. Het gebouw zelf onderging een renovatie en de gevel sprak me enorm aan.” En dus verhuist Peak Performance begin maart naar het nieuwe pand. “De inrichting en het interieur zullen volledig nieuw zijn”, legt Tim uit. “We willen echt een volledig nieuwe start nemen. Al blijven we natuurlijk wel trouw aan ons succesrecept. Vaste klanten weten waar we voor staan en wat ze bij ons kunnen verwachten.”

Meteen nieuwste collecties

In principe sluit de winkel op de huidige locatie op 25 februari de deuren – afhankelijk van hoe snel de uitverkoop gaat. Op 2 maart heropent Peak Performance dan even verderop. “Vaak wordt gedacht dat het eerste deel van de Lippenslaan minder aantrekkelijk is voor handelszaken. Ik wil graag het tegendeel bewijzen”, glimlacht Tim. “Ik word nú al enthousiast als ik de nieuwe winkel binnenstap. De reden dat we uitverkopen en de stock niet gewoon mee verhuizen is omdat we de mensen meteen de nieuwste collecties willen tonen. Het is ook een ander seizoen dat start, dus gingen we voor de volledige reset”, besluit Tim.

“De mensen mogen zich alleszins aan een dubbel zo grote winkel verwachten waar ze terechtkunnen voor zowel ski- en wintersportkledij, golfkledij, wandelkledij en dergelijke.” (MM)

The post Peak Performance verhuist naar ruimer pand in Lippenslaan en houdt uitverkoop is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

FBI geeft onderzoeksdossier van zaak-O.J. Simpson vrij

De FBI heeft een dossier van 475 pagina’s gepubliceerd over het onderzoek naar de overleden American football-ster O.J. Simpson en de dubbele moord op zijn ex-vrouw en haar vriend. Het is de eerste keer dat die verzamelde documenten voor het grote publiek toegankelijk zijn gemaakt. Dat hebben verschillende Amerikaanse media gemeld.

Lees meer »

Harvey Weinstein gaat in hoger beroep tegen veroordeling in Los Angeles

Voormalig filmproducent Harvey Weinstein gaat in beroep tegen zijn veroordeling in Los Angeles. Zijn advocaten hebben volgens Amerikaanse media vrijdag beroep aangetekend tegen de uitspraak die de rechtbank in december 2022 deed. Weinstein werd schuldig bevonden aan drie gevallen van verkrachting of seksueel misbruik en veroordeeld tot zestien jaar cel.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Het laatste woord van de kopstukken: wat vinden ze het pijnlijkste moment van de campagne? En hoe willen ze je ultiem overtuigen?

De kopstukken van de acht Vlaamse partijen zijn de afgelopen dagen en weken plat geïnterviewd, maar toch kunnen ze nog verrassen. En dat doen ze hier exclusief bij HLN met hun laatste woord. Welke concurrent heeft volgens hen de campagne het best doorstaan? Waar hebben ze zelf spijt van? En hoe willen ze jou ultiem overtuigen? Ontdek het hier: “Ik

Lees meer »

Van deur tot deur met Freya Van Den Bossche (Vooruit): “Ik voel de schrik van veel mensen voor een extreemrechtse regering”

Freya Van Den Bossche, lijsttrekker voor Vooruit voor het Vlaams Parlement, bracht de laatste dag van haar campagne door in haar Gentse thuishaven. Ze begon met huisbezoeken, lunchte daarna buiten op een buurtfeest in een sociale wijk en was van plan de groeiende stress ’s avonds van zich af te schudden op een verjaardagsfeestje van een vriendin. “Wat er ook

Lees meer »