Limburgse vrienden die vastzaten in Thailand zijn weer thuis: “Betalen of we vlogen de cel in”

De twee Limburgse vrienden Timothy Bleukx (25) en Dennis Willems (23) die vastzaten in hun hotel in Thailand zijn opnieuw thuis. “Het was bijbetalen of we vlogen de cel in”, blikt Dennis terug.

 

Meer krantenkoppen in België

Wie abonnement bij KM koopt, ontvangt gratis kortingsboekje

Voetbalclub KM Torhout organiseert een interessante actie. Wie een abonnement koopt of verlengt voor de 15 thuiswedstrijden van de A-ploeg ontvangt een gratis kortingsboekje met tal van voordelen bij de sponsors van de vereniging. Zo bijvoorbeeld een gratis carwashbeurt, tal van kortingsbonnen en leuke geschenken.
The post Wie abonnement bij KM koopt, ontvangt gratis kortingsboekje appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE RED FLAMES. Serneels hoopt behoud in A-divisie te verzekeren tegen wereldkampioen Spanje: “Moeten er zelf in geloven”

Morgenavond (19u) spelen de Red Flames tegen wereldkampioen Spanje hun laatste groepswedstrijd in de kwalificaties voor het EK van 2025 in Zwitserland. De Belgische voetbalvrouwen kunnen zich niet meer rechtstreeks plaatsen en zijn al zeker van een plek in de play-offs. Ze moeten wel nog het behoud afdwingen in de A-divisie van de Nations League.

Lees meer »

Extra watertoezicht tijdens de Gentse Feesten: “Almaar meer bootjes, kano’s en kajaks waardoor kans op aanvaringen stijgt”

Tijdens de Gentse Feesten zal de scheepvaartpolitie extra toezicht houden op de rivieren en kanalen in de binnenstad. Dat is nodig om aanvaringen te voorkomen. "De voorbije jaren zien we almaar meer verschillende vaartuigen ronddobberen, iedereen moet zijn plaats er kunnen vinden zonder dat er ongelukken gebeuren", zegt David Buysse van de politie.

Lees meer »

Ondanks haar levend schild krijgt Secret Service ook stevige kritiek na aanslag op Trump: “Bij Biden zou dit nooit gebeurd zijn”

Hoewel ze hun eigen leven riskeerden om Donald Trump zonder verdere verwondingen van het podium te evacueren, krijgen de agenten van de Amerikaanse Secret Service ook heel wat kritiek. Volgens verschillende Republikeinse stemmen werd Trump onvoldoende beschermd: “Bij Biden had dit nooit kunnen gebeuren.” Maar hoe werd Trump dan wél omringd door de Secret Service?

Lees meer »

Maarten Bosmans opnieuw gids in Praag na amputatie van voorvoet: “Voor vrijgezellenweekends gaan we van stripclub naar stripclub”

“Twee jaar heb ik verloren.” Nadat een bloedklonter hem een deel van zijn voet kostte, vroeg Maarten Bosmans (47) zich vertwijfeld af of hij ooit nog zou kunnen acteren, of zelfs maar stappen. Nu hij tóch weer toeristen kan rondleiden in Praag, waar hij deeltijds woont met z’n gezin, is hij de koning te rijk. ‘Dag Allemaal’ ging mee op

Lees meer »

ESA bereidt missie voor naar asteroïde die vlak langs aarde zal scheren: “Zoiets gebeurt maar eens om de 5.000 of 10.000 jaar”

Een asteroïde die vroeger beschouwd werd als de gevaarlijkste van alle bekende planetoïden, zal op 13 april 2029 langs de aarde scheren en dichter bij komen dan sommige satellieten die rondom onze planeet cirkelen. Het Europese ruimtevaartagentschap ESA bereidt een missie voor om de passage van ‘99942 Apophis’ – een erg uitzonderlijke gebeurtenis – van nabij te volgen. Dat moet

Lees meer »

Wereldsterren, leger van kappers en cruiseschip met 800 gasten: ‘huwelijk van de eeuw’ in India nadert einde na maandenlange festiviteiten 

Na feestelijkheden die al sinds januari bezig zijn, vindt vanavond de officiële huwelijksceremonie van Anant Ambani en Radhika Merchant plaats. Beiden zijn telgen uit rijke Indiase miljardairsfamilies en dus worden kosten noch moeite gespaard. Tijdens de driedaagse huwelijksceremonie wordt heel wat bekend volk verwacht, zoals Kim en Khloe Kardashian en Nick Jonas.

Lees meer »