Pitta Murat verhuist naar de Rijselstraat in Roeselare: “Pand biedt meer mogelijkheden”

Zoek vanaf begin januari 2024 niet langer naar Pitta Murat in de Patersstraat, in het centrum van Roeselare. De pitazaak van Selcuk Kizilmese (33) verhuist dan namelijk naar de Rijselstraat iets verderop. “Het nieuwe pand biedt ons meer mogelijkheden naar ruimte toe”, klinkt het.

Pitta Murat opende in 1998 de deuren in de Patersstraat in het centrum van Roeselare. Aan het roer stond toen de vader van Selcuk Kizilmese. Sinds 2008 is de ondertussen 33-jarige Selcuk de trotse uitbater van de pitazaak die naar zijn zoon is vernoemd.

Verhuizing

Ondertussen heeft Pitta Murat er al 25 jaar opzitten in het pand in de Patersstraat, maar daar komt binnenkort verandering in. Begin januari 2024 verhuist Selcuk met zijn zaak naar de Rijselstraat, ook in het hartje van Roeselare. “We verhuizen omdat we ervoor kozen om het pand in de Rijselstraat aan te kopen. Het huidige pand huurden we, maar is ondertussen eigendom van de stad Roeselare. Mij leek deze opportuniteit eentje die ik niet kon laten liggen. Zo biedt het nieuwe pand ons veel meer mogelijkheden naar ruimte toe. Er zullen meer tafels zijn voor de mensen die blijven eten, er is achteraan een terras waar de mensen buiten kunnen eten en we hebben een grotere keuken ter beschikking. Het ziet er alvast veelbelovend uit. We kijken ernaar uit”, aldus Selcuk.

Pitta Murat wijkt ook op de nieuwe locatie niet af van de openingsuren en blijft elke weekdag open van 16 uur tot 23 uur en in het weekend van 16 uur tot 1 uur ’s nachts. (MB)

The post Pitta Murat verhuist naar de Rijselstraat in Roeselare: “Pand biedt meer mogelijkheden” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Patrick Orlans (68) brengt zomerversie uit van ‘Et Maintenant’ van Gilbert Becaud

Zakenman Patrick Orlans was ooit een succesvol voetbalmanager bij onder andere Eendracht Aalst, Sporting Lokeren, Club Brugge en KV Oostende. Vandaag runt hij samen met zijn zoon en schoondochter een eventbureau. Wat Orlans nog niet deed, is een eigen single uitbrengen. Daar brengt hij nu verandering in.
The post Patrick Orlans (68) brengt zomerversie uit van ‘Et Maintenant’ van

Lees meer »

Achter de schermen bij de eerste opname van ‘Tien om te zien’ met prinses Delphine in een verrassingsrol

Prinses Delphine zorgde voor de verrassing van de avond tijdens de eerste opname van het nieuwe seizoen van ‘Tien om te zien’. Acht weken bonst het showbizzhart opnieuw aan de kust. Gisteren gestart in de regen bij de repetities, maar bij zonsondergang gereanimeerd door 5.500 fans op de dijk van Westende. Wij waren erbij achter de schermen én voor het

Lees meer »

Tankbier maakt opmars in Waregemse horeca: “Zachtere pils recht uit de brouwerij”

Tankbier zit in de lift, en in de kelder van steeds meer horecazaken. Op een jaar tijd heeft Cristal bijvoorbeeld 67 procent meer uitbaters die tankbier serveren. “Het zorgt voor een minder opgeblazen gevoel”, klinkt het bij de brouwerij. Ook Markt 28-cafébaas Alexander Leroy raakte overtuigd van tankbier en toverde zijn kelder om tot showroom.
The post Tankbier maakt

Lees meer »

Vier generaties op een rij: van Denise tot Aude

Aude, het zusje van Titus (2,5) en het twee kindje van Evelyne Lemahieu en Arne Desmet in Brugge, zorgde op 21 juni voor een vrouwelijk viergeslacht in haar familie.
The post Vier generaties op een rij: van Denise tot Aude appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oud-president van Peru Alberto Fujimori (85) in 2026 opnieuw kandidaat

De 85-jarige oud-president van Peru Alberto Fujimori zal in 2026 kandidaat zijn voor een derde termijn als president. Dat heeft zijn dochter Keiko, die aan het hoofd staat van de belangrijkste rechtse partij, zondag aangekondigd in een boodschap op haar sociale media. De twee Fujimori’s zeggen gezamenlijk tot dat besluit gekomen te zijn.

Lees meer »

Lokale handelaars krijgen heel wat complimenten

In de raadszaal van het gemeentehuis van Zonnebeke werden de prijzen uitgereikt van de actie ‘Lokaal, da’s logisch’ van de provincie West-Vlaanderen met KERNpunt als steun aan de lokale handelaars.
The post Lokale handelaars krijgen heel wat complimenten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Daan Decrock (17) uit Roeselare pakt brons op Internationale Biologie Olympiade in Kazachstan: “Medaille krijgt een mooi plaatsje”

De 17-jarige Daan Decrock uit Roeselare kan terugblikken op een mooie prestatie tijdens de Internationale Biologie Olympiade in Astana, de hoofdstad van Kazachstan. Van de 290 deelnemers uit 75 landen van over de hele wereld eindigde Daan in de top 90. Goed voor een bronzen medaille. “Daar ben ik best wel trots op, al dringt het toch nog niet helemaal

Lees meer »