Net getrouwd en na 7 maanden de scheiding al aangevraagd: Billy Ray Cyrus en Firerose uit elkaar

Slechts zeven maanden heeft het huwelijk van Billy Ray Cyrus (62) met zangeres Johanna Rose Hodges (36), alias Firerose, standgehouden. De countrymuzikant vraagt nu de scheiding aan op grond van onverzoenlijke verschillen en “ongepast echtelijk gedrag”. 

Meer krantenkoppen in België

ZOMERREEKS. Bieduinen, het domein met een sociaal en ecologisch engagement: “We knuffelen net niet de bomen”

Een voorziening voor mensen met een mentale beperking in en rond het kasteel, bossen die open zijn voor het publiek, een reservaat voor dieren en zelfs een oefenterrein voor het leger. Alles en iedereen is welkom op het landgoed Bieduinen in het Nederlandse Putte, waar eigenaar Joep van Mierlo een sociaal en ecologisch beleid voert. Hij had het zichzelf gemakkelijk

Lees meer »

Richard Williams, vader van Venus en Serena, gedreven door woede en geld: “Hij vond tennis idioot, maar wilde 2 kinderen om er multimiljonair mee te worden”

Het leven van Richard Williams (82), de man die zijn dochters Venus (44) en Serena (42) eigenhandig naar de tennistop katapulteerde, zou als een sprookje kunnen lezen. Maar de werkelijkheid is anders. Zijn levenspad is geplaveid met racisme, wraak, misdaad en geweld. En zelfs op zijn 82ste lijkt aan de ellende nog geen eind te komen.

Lees meer »

Vijftigtal vrienden nemen emotioneel afscheid van Ellen D.W. (23) op plaats dodelijk ongeval in Gent: “We zullen haar altijd blijven herinneren”

“Vaarwel lieve schat. Je blijft voor altijd in ons hartje”, het is één van de zovele boodschappen die de lucht ingestuurd werden zondagmorgen voor Ellen D.W. (23). Haar vrienden kwamen massaal samen in de Warmoezeniersweg in Gent, op de plek waar zij en A.S. (29) donderdagnacht om het leven kwamen. Het werd een aangrijpend eerbetoon, met honderd witte ballonnen, bloemen

Lees meer »

Van “100 procent zeker” tot “mogelijke herevaluatie”: hoe Joe Biden minder toonvast lijkt over zijn kandidatuur

Dat Joe Biden zijn kandidatuur zou heroverwegen bij een "medische aandoening", is een opvallende wending van een man die al wekenlang verkondigt dat "niemand hem zal wegduwen" uit de presidentsrace. Toch is er geen sprake van een bocht richting uitgang, zegt Amerika-specialist Bert De Vroey. "De quarantaineperiode kan wel een moment van bezinning zijn voor de president."

Lees meer »

“Liever down-to-earth dan een zakenman die met cijfers bezig is”: bekende opticien Jeroen Porteman uit Ieper heeft een enorme passie voor de natuur

Hij ging naar de Himalaya sneeuwluipaarden en in Afrika zwarte panters spotten, maar Jeroen Porteman (50) tuurt met evenveel verwondering naar de Ieperse slechtvalken op de kathedraal. Hij doet dat vanuit de tuin van Optiek Porteman, die hij samen met echtgenote Gudrun uitbouwde tot een van de beste optiekzaken van Vlaanderen.
The post “Liever down-to-earth dan een zakenman die

Lees meer »