Alexander Doom blijft voorzichtig, maar Jonathan Sacoor droomt luidop van Belgische dubbelslag op 400 meter

 

Met Alexander Doom en Jonathan Sacoor staan er maandagavond twee Belgische mannen met veel ambitie in de finale van de 400 meter in Rome. Een euforische Sacoor droomde na zijn halve finale luidop van goud en zilver, wereldkampioen indoor Doom kroop liever in de rol van outsider.

 

Meer krantenkoppen in België

Willy Sommers looft ‘discrete’ Wendy Van Wanten: “Wanneer ze zich omkleedde, hield haar manager er grote handdoek voor”

Eén van de meest iconische duetten uit de geschiedenis van ‘Tien om te zien’ herleeft volgende week: dan zingen Willy Sommers (71) en Wendy Van Wanten (64) nog een keer ‘Kijk eens diep in mijn ogen’. Het duet was de aanzet voor heel wat roddels over de twee artiesten, vertellen ze in ‘Dag Allemaal’. Een gesprek over het ‘Wendy-effect’, weerbarstige

Lees meer »

Proces tegen Sven Pichal meteen uitgesteld tot na de zomervakantie

Het proces tegen ex-radiopresentator Sven Pichal, dat normaal gezien vandaag van start zou gaan met een inleidende zitting, is uitgesteld naar september. De advocaten van Pichal hebben om extra tijd gevraagd tot na de vakantieperiode. De advocaten overwegen ook om de zaak achter gesloten deuren te laten behandelen, zonder pers en publiek. Pichal wordt vervolgd voor het bezit en de

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Fofana over kritiek op Les Bleus: “Maakt me niets uit. We zijn halve finalisten” – De la Fuente moet puzzelen

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk dinsdagavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

KW Zomertip: De favorieten van Marie Godderis

Marie Godderis werkt voor de communicatiedienst van de gemeente Koksijde, en is net als haar man Dries Decorte zelfstandig fotografe. Samen met hun drie jonge kinderen wonen ze in Alveringem. In haar vrije tijd gaat ze steevast op zoek naar de leukste adresjes en de lekkerste ijsjes in de streek.
The post KW Zomertip: De favorieten van Marie Godderis

Lees meer »

Gigantische taart, vuurwerk en peperdure cadeaus: petekind van prins Laurent viert 21ste verjaardag in grote luxe

Omringd door een stapel cadeaus van de duurste merken, vierde prinses Carolina van Bourbon-Sicilië haar 21ste verjaardag. De feestlocatie was Porto Cervo, Sardinië, waar de prinses talrijke familieleden en vrienden uitnodigde om deel te nemen aan het extravagante evenement. Onder de Italiaanse zon blies het petekind van prins Laurent (60) de kaarsjes uit op een gigantische taart en danste ze

Lees meer »

Warme William luistert naar je

Torhout pikt in op de campagne Warme William van het Fonds GavoorGeluk. De stad wil kinderen en jongeren aanzetten om met elkaar te praten, zeker op momenten dat het eens minder goed gaat. Een Warme William is in zo’n geval iemand die écht naar je luistert: een vriend, een ouder, een leerkracht.
The post Warme William luistert naar je

Lees meer »