LIVE NBA. Nog wat meer ‘alien’: Victor Wembanyama tekent als jongste center ooit voor triple-double in NBA

Het spektakel is volop bezig. En het seizoen in de NBA is dit jaar nog wat interessanter, want met Toumani Camara (23) loopt er ook een Belg rond. Hoe presteert hij bij de Portland Trail Blazers? En wie blinkt nog uit op het parket? Volg het allemaal hieronder! 

Meer krantenkoppen in België

Historische boomgaarden terug aangeplant bij hoeve Ten Bogaerde

De wortels van de tuinen, boomgaard en moestuin op het domein Ten Bogaerde in Koksijde reiken tot diep in de zeventiende eeuw. Vandaag vind je er een kunstencentrum, een restaurant en een brouwerij.
The post Historische boomgaarden terug aangeplant bij hoeve Ten Bogaerde appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Tiffany is 14.000 euro kwijt nadat ze boekingsnummer deelt op Facebook en onbekende de reis annuleert: “Jullie moeten mij mijn geld teruggeven”

Een heel jaar keek de Amerikaanse Tiffany Banks uit naar een cruise met haar man en vier kinderen, tot twee dagen voor vertrek de reis plots geannuleerd werd. In paniek belde ze de helpdesk van het cruisebedrijf, maar zij konden haar niet verder helpen. Enkele dagen nadien bleek plots een foto op Facebook de boosdoener te zijn.

Lees meer »

Project Visite: Uit meer dan 1.100 huisbezoeken kwamen 567 hulpvragen voort

Het rechten aan huis-concept van project Visite gaat sinds 2013 stelselmatig in alle deelgebieden van Kortrijk door. Onlangs werden alle 474 70- tot 75-jarigen uit Marke aangeschreven. “In totaal brachten we intussen 1.157 huisbezoeken, waaruit 567 hulpvragen voortkwamen”, aldus Philippe De Coene, schepen van Sociale Vooruitgang. Volgende stap in het project is Heule.
The post Project Visite: Uit meer

Lees meer »

Dienstencheques kunnen echt wel duurder

De dienstencheques mogen gerust duurder worden. Dat is de conclusie van het bedrijf i-mens dat sinds februari zijn klanten 5 euro per uur meer laat betalen voor een poetshulp. Weinig mensen haakten af. Toch heeft de Vlaamse Regering de prijs van de dienstencheques nooit willen verhogen.

Lees meer »

“Op mijn eten letten, dat haat ik”: dankzij dit exacte regime transformeert Ryan Reynolds in ‘Deadpool’

De typische grote actieheld-blockbusters gaan voor de hoofdrolspeler doorgaans gepaard met ontelbare uren in de fitness. Maar niet voor Ryan Reynolds (47), ook al is hij deze zomer opnieuw te zien in de nieuwe ‘Deadpool’-film. “Ik heb geen tijd om hele dagen te sporten, ik ben een familieman.” In zo weinig mogelijk tijd toch in topvorm raken? Dat doet hij

Lees meer »