Jos Sluys scheurt broek aan faillissement KV Oostende

01:20 De ondernemer Jos Sluys verstrekte een lening van 1,1 miljoen euro aan de kustploeg om dringende schulden af te betalen. Maar KV Oostende gaat failliet en de kans is groot dat Sluys (een groot deel) e… 

Meer krantenkoppen in België

De grote bazen van Colruyt, 1 jaar na vertrek van roerganger Jef: “Er zijn klanten die op zondag naar de concurrentie gaan. Misschien moeten wij dat ook gaan doen”

“Wij zijn de vakbond van de consument.” Dat is – tenminste volgens CEO Stefan Goethaert – waar Colruyt voor staat in deze tijden van koopkrachtverlies en de klantenoorlog tussen de supermarkten. “Ik zie anderen soms hun prijzen verhogen om de producten daarna in promotie te zetten. Tja.” Maar kan Colruyt nog steeds de laagste prijs garanderen? En waarom zijn sommige

Lees meer »

Buitenlandse media kondigen foutief ontslag De Croo aan, Franstalige kranten wijzen op “geslaagde gok” van De Wever, Bouchez en Prévot

De federale, Vlaamse en Europese verkiezingen in ons land haalden ook in buitenlandse media de krantenkaternen. Onder meer de New York Times, De Volkskrant en El Pais besteden aandacht aan de stembusgang. Die eerste twee focussen op de “verrassende” overwinning van N-VA, de Spaanse kwaliteitskrant zoomt dan weer in op de implosie van de liberale Open VLD van premier Alexander

Lees meer »

Om de Tour te winnen (als ploegmaat): kersvers vader Victor Campenaerts gaat voor nieuwe wending in carrière en kiest voor Visma-Lease a Bike

Victor Campenaerts (32) is op weg naar Visma-Lease a bike. Ook Soudal Quick-Step en Ineos Grenadiers toonden concrete interesse, maar de Nederlandse ploeg lijkt het te gaan halen omdat het een contract van drie jaar kan/wil aanbieden. Campenaerts, die afgelopen weekend voor het eerst vader werd van zoontje Gustaaf, wordt volgend jaar dus ploegmaat van Wout van Aert.

Lees meer »

Nummer 1722 geactiveerd voor risico op storm of wateroverlast

De FOD Binnenlandse Zaken activeert tijdelijk het nummer 1722 vanwege de weersvoorspellingen en om overlast van de hulpdiensten te vermijden. Wie storm- of waterschade geleden heeft waarvoor bijstand van de brandweer nodig is, kan via het e-loket www.1722.be een aanvraag indienen of het nummer 1722 bellen. Enkel voor mogelijk levensbedreigende situaties mag 112 gebeld worden.
The post Nummer 1722

Lees meer »

KIJK. Sexy dansbeweging doet Bad Bunny in netelige positie belanden: rapper hangt met broekrits vast aan danseres

De rapper Bad Bunny maakte een gênant momentje mee tijdens een concert op het Caraïbische eiland Puerto Rico. Een van zijn danseressen komt intiem tegen hem aanschuren, maar blijft met haar panty vasthangen aan zijn broekrits. De twee klungelen even tot dat de vrouw zich kan losrukken. Bad Bunny, die een knipperlichtrelatie heeft met topmodel Kendall Jenner, loopt snel van

Lees meer »

Len Doens (54) start nieuw avontuur in de Delaerestraat: “Twee zaken onder één dak”

Begin volgend jaar krijgt de Delaerestraat in het centrum van Roeselare er een nieuwe handelaar bij. Len Doens (54) vestigt zich namelijk met een nieuw en uniek concept in het voormalige pand van burgerrestaurant Flooh’s, waar hij zal uitpakken met twee zaken onder één en hetzelfde dak. “Het wordt iets voor zowel mama’s als papa’s”, vertelt hij ons meer over

Lees meer »

LIVE. Voor het eerst in het openbaar: prinses Kate arriveert aan Buckingham Palace voor parade Trooping the Colour

Vandaag vindt Trooping the Colour plaats, de jaarlijkse militaire parade ter gelegenheid van de verjaardag van de Britse vorst. Alle ogen zullen gericht zijn op prinses Kate (42). Zij zal na een maandenlange afwezigheid voor de eerste keer, sinds de aankondiging dat ze aan kanker lijdt, in het openbaar verschijnen. Dat bevestigde de echtgenote van prins William in een bericht

Lees meer »

Deed grote tafel voor 12 Nederlandse toeristen terras op Mallorca in elkaar storten?

De instorting van een rooftopbar op vakantie-eiland Mallorca, waarbij vier doden vielen en verschillende mensen gewond raakten, krijgt mogelijk een juridisch staartje. De Nederlandse slachtoffers – tien Nederlanders raakten gewond – nemen een advocaat in de arm die de kansen van een claim gaat onderzoeken. Nog opvallend: mogelijk zakte de boel die noodlottige avond in elkaar nadat een grotere tafel

Lees meer »

Duitse politie schiet man neer die met bijl en molotovcocktail opdook in fanmars Oranje: beelden tonen hoe man uithaalt naar agenten

De politie heeft vanmiddag in Hamburg een man neergeschoten die agenten met een bijl of pikhouweel zou hebben bedreigd. Dat gebeurde in de buurt van de vele duizenden Oranje-supporters die in een fanmars door de stad trekken. “Hoop politie, sirenes en ook een heli hierboven”, zegt een van hen. De aanvaller had ook een molotovcocktail bij zich. Hij raakte gewond

Lees meer »