Dienstencheques kunnen echt wel duurder

De dienstencheques mogen gerust duurder worden. Dat is de conclusie van het bedrijf i-mens dat sinds februari zijn klanten 5 euro per uur meer laat betalen voor een poetshulp. Weinig mensen haakten af. Toch heeft de Vlaamse Regering de prijs van de dienstencheques nooit willen verhogen.

 

Meer krantenkoppen in België

Günther Neefs zorgt met zijn nieuwe single voor een ‘Zomerse Dag’

Na de afgelopen regenmaanden snakken we allemaal naar zon, iets waar Günther Neefs muzikaal voor zorgt met zijn heerlijke nieuwe single ‘Zomerse Dag’. Hij werkte samen met producer Yannic Fonderie en Belinda Meuldijk (Rob de Nijs) aan het nummer. “Dit liedje doet mij terugdenken aan de tijd dat we met de kinderen in de zomermaanden naar zee gingen. Dertig jaar

Lees meer »

Twee gewonden na frontale botsing tussen 2 auto’s in Kasterlee

Op de Lichtaartsebaan in Kasterlee zijn gisterenavond 2 auto’s frontaal op elkaar gebotst. Daarbij zijn 2 personen gewond geraakt, waarvan 1 zwaargewond. Een slachtoffer zat gekneld in zijn wagen en kon door omstaanders worden bevrijd. De drukke verbindingsweg was een tijdlang versperd, maar is intussen weer vrij.

Lees meer »

Cursisten Fietshersteller tonen hun werk

Na een tussenpauze van enkele jaren organiseert cvo MIRAS sinds september opnieuw cursussen Fietshersteller in regio Waregem. De cursisten leerden er onder andere hoe fietsen van losse frames en onderdelen tot volledig rijklare fietsen worden opgebouwd, een aanpak die wel gesmaakt wordt door de cursisten.
The post Cursisten Fietshersteller tonen hun werk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ruim een kwart minder rendement: slecht weer speelt zonnepanelen parten

17 procent minder opbrengst dan vorige jaar en zelfs 28 procent minder dan in 2020: het uitermate sombere voorjaar van 2024 betekent een fikse knauw voor de stroom die je zonnepanelen leveren. 1 lichtpunt: vorig jaar werden er in Vlaanderen zoveel meer zonnepanelen bijgeplaatst dat we – ondanks het slechte weer – toch ruim 4 procent meer stroom produceren. Maar

Lees meer »

Kinderen nemen afscheid van Gilberto (84) die speelde tegen Pelé en Van Himst: “We bewaren zijn assen bij ons en in Brazilië”

De Braziliaanse Vlaming Gilberto Della Brida (84) die ooit speelde tegen Pelé en Van Himst, is overleden aan alzheimer. Tot het laatste moment probeerden zijn acht kinderen de geest van Gilberto bij zich te houden met oude foto’s die ze kregen na een oproep. “Ze worden getoond in een nieuw museum in Brazilië, waar we heen trekken met een deel

Lees meer »