Nu officieel: Vincent Kompany wordt trainer van Duitse topclub Bayern München

Vincent Kompany wordt de nieuwe trainer van de Duitse topclub Bayern München. De geruchten deden al een tijdje de ronde en nu is de overgang officieel rond. Voormalig Rode Duivel Kompany stapt over van het Engelse Burnley en heeft een contract getekend tot 2027. Lees meer bij Sporza. 

Meer krantenkoppen in België

Israël doodt opnieuw Hezbollah-bevelhebber

Het Israëlische leger zegt opnieuw een commandant van Hezbollah in Libanon te hebben gedood. Die zou uitgeschakeld zijn bij een gerichte aanval, donderdagochtend, in het gebied rond Deir Kifa, in het zuiden van Libanon. De pro-Iraanse militie bevestigde zijn dood. De commandant in kwestie, Abbas Ibrahim Hamada, zou verantwoordelijk geweest zijn voor een deel van de grondtroepen van Hezbollah en

Lees meer »

Bpost bereikt akkoord met uitgevers over krantendistributie in Wallonië

Bpost heeft een akkoord bereikt met de uitgevers van Franstalige kranten over de krantendistributie in Wallonië vanaf 1 juli 2024. Dat is de datum waarop de huidige persconcessie afloopt. Dit maakte het postbedrijf woensdag voor de beurs bekend. Voor personeel met een vast contract blijft de tewerkstelling hiermee gegarandeerd, zegt Bpost.

Lees meer »

‘Werf van de eeuw’ blijft aanslepen, beslissing in procedure Leiewerken pas voor helft 2025: “Wel al aannemer zoeken”

De Leiewerken in Menen blijven voorlopig grotendeels bij plannen. Het beroep dat werd aangetekend zorgt ervoor dat er opnieuw vertraging is voor de aanleg van een nieuwe centrumbrug. Er zal pas in de helft van 2025 een beslissing vallen bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen. De Vlaamse Waterweg zoekt wel al een aannemer: “Willen klaar zijn als beroepsprocedure is afgerond.”

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Grote militaire manoeuvres gestart in Wit-Rusland – Rusland: “114 Oekraïense drones uitgeschakeld”

Het Wit-Russische leger is in twee regio’s bij de grens met Oekraïne gestart met grote manoeuvres: in de regio rond Brest, een stad op de grens met Polen, en nabij Homel, op de grens met bondgenoot Rusland. Ondertussen zegt Moskou dat het donderdagnacht 114 Oekraïense drones heeft geneutraliseerd, die onder meer de regio Krasnodar in het zuiden van het land

Lees meer »