Eneco bouwt energielevering aan Brusselse gezinnen af: “Als klant factuur niet kan betalen, moeten wij naar vrederechter”

Energieleverancier Eneco gaat zich terugtrekken uit de Brusselse residentiële markt. Er worden geen nieuwe klanten meer aanvaard en bestaande contracten zullen na afloop niet vernieuwd worden, zo werd vernomen bij het bedrijf.

Meer krantenkoppen in België

Overleden schepen van Koksijde Dorine Geersens uit respect niet vervangen: “Tijd is te kort om nog iemand nieuw in te werken”

Sinds het overlijden van schepen Dorine Geersens op 3 mei is er een plaats vacant in het college van burgemeester en schepenen van Koksijde. Uit respect voor de overleden schepen zal aan de gemeenteraad, die op maandag 3 juni opnieuw samenkomt, worden voorgesteld om deze vacante plaats niet in te vullen. Dit is mogelijk volgens het decreet over het lokaal

Lees meer »

Patrick (59) stelt vijfde boek en nieuwe uitgeverij voor: “Een mens moet uitvliegen”

Patrick Verschelde heeft met ‘Reis naar verbondenheid’ zijn vijfde boek geschreven, en publiceert het via zijn eigen, nieuwe uitgeverij Bookc. “Bookc is een onafhankelijke, kleinschalige uitgeverij die ondernemers en andere bevlogen zielen ontzorgt bij het uitgeven van hun boek.”
The post Patrick (59) stelt vijfde boek en nieuwe uitgeverij voor: “Een mens moet uitvliegen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Serena Williams deelt herkenbare strijd met zwangerschapskilo’s terwijl ze jeansrok probeert aan te trekken: “Ik wil wel huilen”

Negen maanden na haar bevalling deelt Serena Williams (42) een video op Instagram waarin ze een jeansrok probeert te passen. De oud-toptennisster zou graag terug in haar rok van Valentino kunnen. “Ik sport veel, maar ik weet niet of het iets gaat veranderen”, vertelt ze in de video. De rok past nog niet en daar is ze niet gelukkig mee,

Lees meer »

KIJK. Dief steelt verlichting van parenclub, maar wordt gefilmd: “Vorige keer beelden niet online gezwierd, maar nu ben ik het beu”

Een dief is aan de haal gegaan met de verlichting van de banner van een swingersclub in Harelbeke. Pech voor de dader is dat de diefstal wel erg flagrant op beeld staat van de veiligheidscamera van de club. De zaakvoerder plaatste de beelden nu ook online. “Misschien mag dat niet helemaal, maar het is niet de eerste keer dat we

Lees meer »

Leerlingen VTI Oostende leveren 100 handgemaakte menstruatiekastjes aan scholen: “Grootste uitdaging? Het ontwerp uittekenen”

Het zou niet mogen dat meisjes in 2024 niet naar school durven komen, omdat ze zich geen hygiënische producten kunnen veroorloven. Daar een concrete oplossing van de Vlaamse overheid uitblijft, namen scholen het heft in eigen handen. De leerlingen uit de richting Houttechnieken van het VTI Oostende maakten 100 menstruatiekastjes voor alle deelnemende ‘Goed GeRegeld-scholen’ van de Middenkust. “Ik heb

Lees meer »