Franse komiek Pierre Palmade moet zich voor rechter verantwoorden voor zwaar ongeval

De Franse komiek Pierre Palmade zal zich voor de rechter moeten verantwoorden voor het zware ongeval waarbij, in februari vorig jaar, drie zwaargewonden vielen. Dat heeft de procureur in Melun maandag bekendgemaakt. Palmade was onder invloed van drugs toen hij het ongeval veroorzaakte.

 

Meer krantenkoppen in België

Waarom de huidige Rode Duivels verder staan dan tien jaar terug

‘The wait is over.’ Eindelijk. De EK-hype en die opener van de Rode Duivels hebben lang genoeg op zich laten wachten. Zes zomers na hét brons in Rusland rust de hoop van de natie nog op slechts twee Duivels hun schouders. Ooit hadden we de ‘Big Five’, nu dienen Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku de komende weken de weg

Lees meer »

Michèle De Bruyne was er weer bij met zoontjes, ook partners Vertonghen en De Ketelaere supporterden

Net zoals tijdens de Belgische opener tegen Slovakije, toen onder andere De Bruyne charmeerde met zijn zoontjes, waren ook de Belgische WAG’s in Keulen zaterdagavond van de partij. Tekenden onder anderen present in het Rheinenergiestadion om te supporteren voor hun Rode Duivels: Michèle De Bruyne opnieuw met de zonen Mason Milian en Rome, Sophie de Vries van Jan Vertonghen en

Lees meer »

Taiwan detecteert 41 Chinese vliegtuigen rond eiland

Het Taiwanese ministerie van Defensie heeft zaterdag meegedeeld 41 Chinese militaire vliegtuigen gedetecteerd te hebben in de buurt van het eiland. Sinds de inhuldiging van de nieuwe president, Lai Ching-te, in Taipei zijn er al talloze inbreuken geweest.

Lees meer »

Louis Blouwe na Slovenië: “Hopelijk fris tegen start BK”

Nadat een val in Omloop Het Nieuwsblad z’n voorjaar om zeep hielp, herpakte Louis Blouwe (24) zich goed. De Izegemnaar haalde in z’n derde jaar bij Bingoal WB een eerste podiumplaats in een UCI-koers: derde in Rund um Köln!
The post Louis Blouwe na Slovenië: “Hopelijk fris tegen start BK” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG RODE DUIVELS. De Bruyne terug in stadion waar hij boete van 20.000 (!) euro kreeg – geplande wandeling gaat niet door

Matchday! De openingsmatch van de Rode Duivels tegen Slovakije op het EK voetbal volgt vanavond om 18u. Gisteren had Tedesco goed nieuws rond Vertonghen en Theate, die vanavond zouden kunnen spelen. Meunier van zijn kant sluit dan weer na de tweede match, tegen Roemenië, aan bij de groep in Duitsland. Volg al het nieuws in de aanloop naar de Belgische

Lees meer »