Felipe en Letizia van Spanje vieren 20 jaar huwelijk, maar ook nu blijven roddels over ontrouw hen achtervolgen

Koning Felipe en koningin Letizia van Spanje vieren deze week hun twintigste huwelijksverjaardag, maar sommige Spaanse roddelbladen lijken de gelegenheid vooral aan te grijpen om de vuile was van de vorstin buiten te hangen. Zo zou Letizia zeker negen minnaars hebben gehad, onder wie haar voormalige schoonbroer.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG RONDE VAN ZWITSERLAND. Wie schrijft openingsproloog van slechts 4,8 kilometer op zijn naam?

Met vier bergetappes en een afsluitende klimtijdrit wacht een loodzware Ronde van Zwitserland. Al wordt de 87ste editie overschaduwd door de noodlottige val van de Zwitserse klimmer Gino Mäder vorig jaar. Hij wordt geëerd met een bergprijs en herinneringsrit en ook het nummer 44 zal er nooit meer uitgereikt worden. Met onder anderen Cian Uijtdebroeks, Arnaud De Lie, Thibau Nys,

Lees meer »

Kledingketen Scotch & Soda jaar na doorstart weer failliet

Het van oorsprong Nederlandse modemerk Scotch & Soda is ruim een jaar na een doorstart opnieuw failliet, meldt het bedrijf. Het merk ging al eens failliet, maar werd in maart vorig jaar overgenomen door Bluestar Alliance, een Amerikaanse onderneming die meerdere modemerken bezit. Dit keer is ook voor de vestigingen in ons land, maar ook Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk het

Lees meer »

Assisen Caroline Kint – OM vraagt veroordeling voor doodslag

Openbaar aanklager Patty T’Jonck heeft aan de volksjury gevraagd om Athena Man (33) en Lorine De Witte (53) schuldig te verklaren aan doodslag op Caroline Kint (65). Volgens de procureur-generaal kon Athena Man het misdrijf enkel plegen dankzij de essentiële hulp van Lorine De Witte.
The post Assisen Caroline Kint – OM vraagt veroordeling voor doodslag appeared first on

Lees meer »

Haar pa Miel gaf interieur van Kaffee Lagaar vorm, dochter Julie Vercruysse realiseerde muurschilderij: “Ik moest dit doen”

Twee weken lang werkte Julie Vercruysse (Jools) aan de het muurschilderij op de gevel van Kaffee Lagaar. “Mijn pa heeft hier destijds het bekende interieur van het café ingericht, ik was blij dat ik gevraagd werd voor het muurschilderij. Het is eigenlijk iets dat ik moest doen.” Patron Tom Sintobin vond het ook maar een logische keuze en is meer

Lees meer »

Duizenden Fransen komen op straat tegen extreemrechts

In verschillende steden in Frankrijk zijn woensdagavond, al voor de derde dag op rij, duizenden mensen op straat gekomen om te protesteren tegen de opkomst van extreemrechts. Er waren onder meer manifestaties in Rijsel, Toulouse en Lyon. Onder de deelnemers opvallend veel jonge mensen.

Lees meer »

Dit zijn de Limburgse verkozenen voor het federale parlement

Er zijn twaalf Limburgse verkozenen voor het federale parlement. Op basis van voorlopige, onvolledige uitslagen behaalt Vlaams Belang drie zitjes, net als N-VA. CD&V behoudt de twee zetels en ook de Limburgse socialisten behouden hun twee Kamerzitjes. Open VLD en PVDA zijn elk nog goed voor een zetel.

Lees meer »

Stad Waregem lanceert lokale versie van Mijn Burgerprofiel-app: oppositie ziet gemiste kans

Vanaf vandaag vind je een Waregemse versie van de Mijn Burgerprofiel-app. “De focus ligt op dienstverlening, zoals attesten opvragen, stad en welzijn contacteren of meldingen doen”, meldt het lokaal bestuur. De oppositie betreurt dat die opties niet in de eigen stadsapp geïntegreerd worden.
The post Stad Waregem lanceert lokale versie van Mijn Burgerprofiel-app: oppositie ziet gemiste kans appeared first

Lees meer »

Conner Rousseau wordt wellicht toch niet vervolgd: parket vraagt dagvaarding na “zattemansklap” onontvankelijk te verklaren

Het parket heeft maandagochtend gevorderd om de zaak rond Conner Rousseau (Vooruit) onontvankelijk te verklaren. De rechtszaak in Dendermonde draait rond racistische uitspraken over de Romagemeenschap die Rousseau maakte in een Sint-Niklaas café. De voormalig partijvoorzitter is niet in persoon aanwezig, maar zijn advocaat sluit zich aan bij de vraag van het openbaar ministerie.

Lees meer »

Schorsing Gentse advocaat-generaal verlengd na fraude bij magistratenexamen

De Gentse advocaat-generaal C.B. die als lid van de Hoge Raad voor de Justitie (HRJ) de opgave van het magistratenexamen vooraf bezorgde aan minstens één kandidaat, is in kader van het tuchtonderzoek nog eens drie maanden geschorst met inhouding van wedde. Dat heeft de procureur-generaal in Gent beslist. Begin maart was de man al eens drie maanden geschorst nadat de

Lees meer »

Monument in Visserskapel wordt opnieuw ingezegend: hier bidden families voor hun geliefden op zee

Op zaterdag 29 juni wordt het monument ‘Aan allen die op zee het leven’ lieten in de Visserskapel O.L.V. Ter Duinen opnieuw ingezegend. “Aan het monument werden intussen de namen van recent op zee gebleven Bredenaars toegevoegd”, legt pastoor Nikolaas Vanneste van de pastorale eenheid Galilea Bredene-Vuurtoren uit.
The post Monument in Visserskapel wordt opnieuw ingezegend: hier bidden families

Lees meer »