Nog twee dagen tot het EK! Waar en wanneer spelen de Duivels? En wie zijn de favorieten? Ontdek hier alles wat u moet weten

Deze vrijdag begint het EK 2024 met de openingsmatch Duitsland-Schotland. Wanneer spelen de Rode Duivels? Wat zijn de speelsteden? En naar welke sterren is het uitkijken in Duitsland? Ontdek het allemaal in onze handige gids. 

Meer krantenkoppen in België

Man uit Roeselare botst op wagen en raakt zwaargewond

Een 67-jarige man uit Roeselare is zaterdagochtend omstreeks 8.30 uur zwaargewond geraakt bij een aanrijding op het kruispunt van de Vijfwegenstraat met de Heropbouwstraat.
The post Man uit Roeselare botst op wagen en raakt zwaargewond appeared first on KW.be.

Lees meer »

Duitsland verbiedt tijdschrift Compact wegens extreemrechtse inhoud

De Duitse overheid heeft het tijdschrift Compact verboden vanwege de verspreiding van extreemrechtse ideeën. Het ministerie van Binnenlandse Zaken verklaarde dat de inhoud van het blad in strijd is met de grondwettelijke waarden van Duitsland. Minister Nancy Faeser noemde het tijdschrift “een centrale spreekbuis van de rechts-extremistische scene”.

Lees meer »

Zon en muziek zorgen voor recordopkomst op festival De Waterbek in Ardooie

Met 3.500 tickets in voorverkoop en nog wat zomerse last minute bezoekers is het Ardooise festival De Waterbek geen kleintje meer. Vroege festivalgangers zochten reeds een uur voor aanvang hun weg in Ardooie. Voor een aantal onder hen de ideale gelegenheid om kennis te maken met zomerbar Bardos. Daar zorgden Luigi en Co twee uur lang voor een evenement waarbij

Lees meer »

Elisabeth Degryse wordt minister-president Franse gemeenschap

Elisabeth Degryse wordt de nieuwe minister-president van de Franse gemeenschap. Ze krijgt er een zware portefeuille bij, want ze krijgt ook onder meer Begroting, Gezondheid, Cultuur en Internationale Relaties als bevoegdheden. Dat heeft voorzitter Maxime Prévot van Les Engagés zondag bekendgemaakt.

Lees meer »