Joost Klein laat voor het eerst van zich horen met vreemde video op Instagram

Joost Klein heeft voor het eerst iets van zich laten horen sinds er commotie ontstond rond de Nederlandse zanger. Dat deed hij met een vreemd filmpje op Instagram.

 

Meer krantenkoppen in België

Dokter Steven Van Avermaet sluit zich aan bij ‘Trots op Oostende’

Dokter Steven Van Avermaet zal mee zijn schouders zetten onder het project ‘Trots op Oostende’. Als voorzitter van de medische raad van AZ Oostende Serruys staat hij honderd procent achter de keuze voor één Oostends ziekenhuis.
The post Dokter Steven Van Avermaet sluit zich aan bij ‘Trots op Oostende’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Turnclub De Sirene wint VIP2024-campagne en mag zich opmaken voor een dagje Olympische Spelen in Parijs

De Middelkerkse turnvereniging De Sirene wint de VIP2024-campagne voor sportclubs. Deze actie van Sport Vlaanderen wil de olympische spirit naar Vlaamse sportclubs, scholen en steden en gemeenten brengen. Als beloning mag De Sirene zich opmaken voor een vipdagtrip naar de Olympische Spelen. Naast de komst van het Olympic Festival krijgen de Olympische Spelen dus nog een duidelijker Middelkerks randje.

Lees meer »

Nationale jeugdtitels voor Knack en Bevo

Op de nationale jeugdkampioenschappen in Spa haalde Knack Roeselare de titel bij zowel de U11 als de U15 bij de jongens. Bevo Roeselare is kampioen bij de U19 meisjes.
The post Nationale jeugdtitels voor Knack en Bevo appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik val compleet uit de lucht”: ook gouverneur Carl Decaluwé genoemd in vermeend schandaal korpschef PZ Westkust

Nadat speurders van de federale gerechtelijke politie maandag zijn binnengevallen bij korpschef Nicholas Paelinck van PZ Westkust en Bram Degrieck, burgemeester van De Panne, wordt ook West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé genoemd. “Ik ben contactpersoon tussen West-Vlaanderen en de UK Border Force”, beklemtoont hij. “Ik val compleet uit de lucht.”
The post “Ik val compleet uit de lucht”: ook gouverneur

Lees meer »

Van het immokantoor naar het halfrond: deze jobs laten nieuw verkozen parlementsleden (niet) achter

Veel plekjes in het Vlaams Parlement zullen worden ingenomen door doorgewinterde politici. Volgens onze telling waren 82 van de 124 verkozenen al eerder parlementslid. Maar hier en daar zullen toch enkele nieuwe gezichten opduiken. Mensen die vorige week nog aan de slag waren als chemie-arbeider, huisarts of immomakelaar, maar binnenkort voor de eerste keer zullen plaatsnemen in het halfrond. Wij

Lees meer »

“De klok loopt hier al jaren 10 minuten voor”: Magrietje (86) al meer dan 60 jaar de waardin in café Oud Gemeentehuis

Niet enkel café Oud Gemeentehuis, maar ook de alom gewaardeerde waardin Magrietje behoren tot het Winkels erfgoed. Al meer dan 60 jaar staat ze er achter de toog. Winkelnaars gaan niet naar ‘t Oud Gemeentehuis, maar naar Margrietjes…
The post “De klok loopt hier al jaren 10 minuten voor”: Magrietje (86) al meer dan 60 jaar de waardin in

Lees meer »