“Zonder medicijn geraak ik zelfs niet recht van de pijn”: Caroline (59) wanhopig nu antidepressivum Redomex uit handel verdwijnt

“Vergeet ons niet.” Caroline Stevens (59), die aan ernstige chronische rugpijn lijdt, is ten einde raad nu het antidepressivum Redomex uit de Belgische handel verdwijnt. Ze legt uit hoe belangrijk het medicijn voor haar is: “Als ik drie weken stop, voelt de pijn alsof er vijftien jaar lang geen behandeling was.” 

Meer krantenkoppen in België

Anna van der Breggen keert terug in het peloton: ploegleider van Kopecky wordt na drie jaar opnieuw renster bij SD Worx

De Nederlandse Anna van der Breggen (34) keert vanaf 1 januari 2025 terug als wielrenner bij SD Worx-Protime, waar ze de voorbije jaren ploegleider was van onder meer Lotte Kopecky. De olympische kampioene en tweevoudige wereldkampioene wordt nu opnieuw ploeggenote van Kopecky en tekende tot eind 2026. “Als ik wil terugkeren als wielrenner, is het nu of nooit”, zegt ze.

Lees meer »

Mauro Degroote uit Deerlijk is één van de jonge avonturiers én de enige West-Vlaming die meespeelt in de musical ‘Peter Pan’

Vanaf 7 december 2024 presenteert Deep Bridge een volledig eigen musicalversie van het tijdloze verhaal van ‘Peter Pan’ in Antwerpen, Gent en Hasselt. Sophie Janssens (Peter Pan), Nordin De Moor (Kapitein Haak), Lotte De Clerck (Wendy), Jozefien Grossen (Nana) en Jervin Weckx (Mr. Smee) krijgen op deze betoverende reis een stevige lading zeer jong musicaltalent mee, want maar liefst 14

Lees meer »

LIVE GAZA. Israëlische premier Benjamin Netanyahu trekt stekker uit oorlogskabinet – “Strijd gaat door ondanks aankondiging gevechtspauzes”

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft zondag zijn oorlogskabinet ontbonden. Dat melden verschillende Israëlische media maandag. Na het vertrek van Benny Gantz uit het oorlogskabinet komt er geen nieuw kabinet, zei Netanyahu. Gantz, minister in dat kabinet, stapte op uit onvrede over de toekomst van de Gazastrook. Ondertussen gaan de gevechten in het zuiden van de Gazastrook gewoon door. Althans,

Lees meer »

Viertal klaar voor roadtrip van 2.000 km door 15 landen

Stefaan Degryse (49) en Jens Devlieghere (31), liefhebbers van oude auto’s én van avontuur, nemen eind juni deel aan de zomereditie van de Carbage run, een vijfdaagse roadtrip door 15 landen.
The post Viertal klaar voor roadtrip van 2.000 km door 15 landen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nu hoofdrolspelers uit ‘Máxima’ ook in het echt samen zijn: deze liefdeskoppels vonden elkaar op de set

Spelen dat je hartstochtelijk verliefd bent, kan grote gevolgen hebben. Vraag dat maar aan Martijn Lakemeier en Delfina Chaves, die Willem-Alexander en Máxima vertolken in de Nederlandse tv-serie ‘Máxima’. De twee acteurs vielen als een blok voor elkaar tijdens de opnamen en vormen sindsdien een stel. Geen unicum, schrijft ‘Dag Allemaal’. Er zijn immers nog BV’s die hun hart verloren

Lees meer »

‘Panter van Sint-Idesbald’ vrijgesproken voor krabben van politieman: “De zaak nam zo’n proporties. Ze wil van die naam af”

Een 63-jarige vrouw uit Bastogne, die al jaren in Sint-Idesbald bij Koksijde haar vakanties doorbrengt, is door de strafrechter vrijgesproken van de beschuldiging een politieman te hebben gekrabd. Daardoor wordt ze nu smalend ‘de panter van Sint-Idesbald’ genoemd. Haar advocaat Bram Elyn ontkende dat de vrouw krabde en vroeg en kreeg de vrijspraak.
The post ‘Panter van Sint-Idesbald’ vrijgesproken

Lees meer »

Robin Keyaert stopt met ochtendshow op MNM

Zojuist kondigden Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert aan dat ze na drie mooie radioseizoenen afscheid nemen van de ochtendshow op MNM.
The post Robin Keyaert stopt met ochtendshow op MNM appeared first on KW.be.

Lees meer »