Profwielrenner Pieter Serry (Soudal Quick-Step) houdt zware hersenschudding over aan aanrijding op training

Het wegseizoen is volop aan de gang. Op deze pagina blijft u op de hoogte van al het nieuws in wielerland. 

Meer krantenkoppen in België

Kok (28) uit Antwerpen opgepakt in Frankrijk na wilde achtervolging op scooter: man verwondt vijf agenten en blijkt zwaarbewapend

Een 28-jarige kok uit Antwerpen is afgelopen weekend in de boeien geslagen na een wilde achtervolging in het Franse Chasseneuil-du-Poitou, vlakbij het pretpark Futuroscope. Vijf agenten raakten daarbij gewond. De man bleek zwaarbewapend te zijn. Hij had vijf geweren, munitie, een geluidsdemper, een vizier, messen, een kap en handboeien bij zich.

Lees meer »

Godelieveprocessie houdt het droog en trekt opnieuw door Gistel

Het regenweer loerde even om de hoek, maar de Godelieveprocessie kon zondagmiddag om 16 uur tóch van start gaan. Deze Gistelse traditie vindt al sinds 1459 plaats en wordt opgevoerd door zo’n duizend figuranten. Voor regisseur Jan Bonne was het zijn laatste editie.
The post Godelieveprocessie houdt het droog en trekt opnieuw door Gistel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Deze artiesten kan je deze zomer gratis meepikken in onze provincie!

Onze provincie kan dit jaar weer heel wat grote namen trekken: van The War on Drugs op Cactusfestival tot Froukje op Dranouter. Toch hoeft het niet heel veel te kosten om een mooi optreden mee te pikken op West-Vlaamse grond. Dit zijn vijf steengoede artiesten die jij deze zomer gratis aan het werk kunt zien!
The post Deze artiesten

Lees meer »

Recordjaar voor Peter Goossens: nooit eerder verdiende hij met Hof van Cleve zoveel als afgelopen 2023

Het laatste jaar aan het fornuis bij Hof van Cleve was er voor Peter Goossens (60) één met een gouden randje. Ook letterlijk, zo blijkt uit de pas neergelegde jaarrekening van 2023. Nooit eerder maakte een sterrenrestaurant in ons land zoveel winst. Wie het kon betalen, wilde dan ook het ‘afscheidsjaar’ van de driesterrenchef meepikken. Maar hoeveel leverde die volkstoeloop

Lees meer »