AstraZeneca stopt met coronaprik wegens teruggevallen vraag

11:07 Het Britse farmabedrijf AstraZeneca begint met de wereldwijde terugtrekking van zijn coronaprik omdat er amper nog vraag naar is. 

Meer krantenkoppen in België

Drie fases die tot vrede en de heropbouw van Gaza moeten leiden: dit staat er in het nieuwe voorstel tot staakt-het-vuren

De Amerikaanse president Joe Biden heeft vrijdagavond een nieuw Israëlisch voorstel voor een staakt-het-vuren in de Gazastrook uit de doeken gedaan. Hamas reageert alvast “positief” op het plan, maar opvallend genoeg meldde het kabinet van Netanyahu vrijdagavond al meteen dat de oorlog “niet zal stoppen zolang niet al onze doelen bereikt zijn”. Wat staat er eigenlijk in het plan?

Lees meer »

Wetenschapshaven en twee nieuwe vaartuigen voor VLIZ

Afgelopen donderdag 30 mei werd de VLIZ-wetenschapshaven officieel ingehuldigd en meteen kwamen ook twee nieuwe vaartuigen, de snelle werkboot ‘Abbé Mann’ en de ‘USV Gobelijn’ de ‘Simon Stevin’ en de ‘Zeekat’ in het Visserijdok vervoegen.
The post Wetenschapshaven en twee nieuwe vaartuigen voor VLIZ appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Wielergekte in Wervik’ de apotheose van succesvolle huldiging sportlaureaten

In een bomvol gemeenschapscentrum Forum in Wervik vond vrijdagavond de tweejaarlijkse huldiging van heel wat sporters plaats. De stedelijke sportraad koos twee jaar geleden met succes voor een nieuwe formule. In een presentatie van opnieuw Maarten Vangramberen van Sporza verliep het alvast vlot en was achteraf iedereen vol lof. Voor de muziek zorgde de plaatselijke band Sons Saucisses.
The

Lees meer »

Kinderen van Madonna en Bikschote vieren hun vormsel

De gemeentelijke basisschool van Bikschote en de vrije basisschool van Madonna hielden een gezamenlijke vormselviering in de kerk van Madonna op zaterdag 25 mei.
The post Kinderen van Madonna en Bikschote vieren hun vormsel appeared first on KW.be.

Lees meer »