VS verhogen druk op Europese banken om weg te blijven uit Rusland

20:44 De zeven Europese banken die nog actief zijn in Rusland riskeren Amerikaanse sancties. ‘Ze lopen ontzettend veel risico’, zegt de Amerikaanse minister van Financiën Janet Yellen. 

Meer krantenkoppen in België

Tennisclub Oase bekroont groei met dubbeltornooi

TC Oase wil als bescheiden club opnieuw naar honderd tennisleden en het gaat de goede richting uit. Vanaf 20 juni verwelkomt de club iedereen op het Decathlon dubbeltornooi.
The post Tennisclub Oase bekroont groei met dubbeltornooi appeared first on KW.be.

Lees meer »

Met nieuwe single ‘Oeh la la la’ is CAMILLE klaar voor de zomer: “In de clip steek ik de draak met deze roddels over mij”

Een nieuwe single, videoclip én tournee. CAMILLE (23) is klaar om de zomer te veroveren. Op haar 23ste verjaardag verraste ze haar fans met haar eerste nieuwe muziek sinds vorig jaar. Hoewel haar roze wereldje anders doet vermoeden, bewijst ze met de zwoele zomersingle ‘Oeh la la la’ en de bijhorende videoclip dat ze volwassen is geworden. In de clip

Lees meer »

Tot 5 jaar cel gevorderd voor straatrace op E40 waarbij passagier (23) sterft: “Crimineel en moorddadig rijgedrag. Waanzinnige snelheden tot 200 km/u”

Hij beschikte niet over een geldig rijbewijs en was onder invloed van cannabis. En toch kroop een toen 21-jarige Britse man eind 2022 achter het stuur van een rode BMW 340i terwijl de eveneens Britse Serdar Karakus (23) naast hem lag te slapen. Wanneer hij begint te racen tegen een Porsche op de E40, gaat de BMW talloze keren over

Lees meer »

“Jan Peumans neemt een verstandige keuze om niet naar Brussel terug te keren”

Het heeft anderhalve week geduurd, maar hij is er eindelijk uit: voormalig Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans neemt zijn zetel in het Vlaams Parlement niet op. Met 22.165 voorkeurstemmen maakte 9 juni duidelijk hoe populair de voorzitter van het Eén-kerstprogramma ‘Vrede op Aarde’ nog altijd is. Ooit was dat anders. Ooit was de zachte anarchist uit Riemst de pain in the

Lees meer »