Club Brugge kan dit seizoen niet meer rekenen op Bjorn Meijer

Bjorn Meijer heeft zondagmiddag op het veld van Antwerp (1-2) een letsel in de rechterknie opgelopen en moet een medische ingreep ondergaan. De Nederlandse linksachter zal meerdere maanden buiten strijd zijn, zo laat Club Brugge maandag weten.

“Een scan maandagochtend bracht een letsel aan de rechterknie aan het licht. Bjorn zal een medische ingreep ondergaan en meerdere maanden onbeschikbaar zijn. We wensen Bjorn een spoedig herstel toe!”, klinkt het in een kort bericht.

Meijer viel op de Bosuil kort voor de pauze uit. Kyriani Sabbe kwam hem vervangen. Door de blessure mist de 21-jarige Nederlander de laatste drie wedstrijden in de Champions’ Play-off, waarin Club sinds dit weekend aan de leiding staat, en de terugwedstrijd tegen Fiorentina in de halve finales van de Conference League (plus uiteraard een eventuele finale op 29 mei).

Met Maxim De Cuyper heeft Club-coach Nicky Hayen wel een alternatief achter de hand op de linksachter.

The post Club Brugge kan dit seizoen niet meer rekenen op Bjorn Meijer is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Marathonloper en ijdele spiegelkijker: wie gaat er schuil achter Dick Schoof, de nieuwe premier van Nederland?

Hij liep al achttien marathons, ging naar dezelfde school als NSC-leider Pieter Omtzigt en kent alle sluiproutes in politiek Den Haag. Dick Schoof (67) was altijd al ambitieus, maar als topambtenaar vloog hij ook weleens uit de bocht. Toch mag hij nu premier worden. Portret van een topambtenaar die grossiert in bijnamen, fors uit de hoek kan komen en wiens

Lees meer »

Politie pakt dertigtal pro-Palestijnse betogers die met geweld politiecordon probeerden te doorbreken hard aan

De Brusselse politie pakte vrijdagavond een groep pro-Palestijne betogers hardhandig aan tijdens een betoging aan de Amerikaanse ambassade. Dat meldt Bruzz, naar aanleiding van beelden die de zender kreeg. In totaal zijn een dertigtal betogers opgepakt. Volgens de politie “zijn de beelden fragmenten en schetsen ze niet de interventie in haar geheel.”

Lees meer »

KIJK LIVE. Trump reageert uitgebreid op veroordeling zwijggeldzaak

Donderdag reageerde Republikeins presidentskandidaat Donald Trump al kort op zijn veroordeling door een jury in een strafzaak in New York. Vandaag staat een persconferentie gepland in Trump Tower waar verwacht wordt dat hij uitgebreider zal spreken over het verdict. Bovenaan dit artikel kan je de toespraak live volgen vanaf 17 uur.

Lees meer »

Ook in West-Vlaanderen past De Lijn dienstregeling aan vanaf 1 juli

De Vlaamse openbaarvervoermaatschappij De Lijn voert op 1 juli een beperkt aantal aanpassingen aan haar aanbod door, onder meer om het af te stemmen op de beschikbare voertuigen en chauffeurs. Die aanpassingen gelden ook voor onze provincie. Dat heeft De Lijn woensdag aangekondigd.
The post Ook in West-Vlaanderen past De Lijn dienstregeling aan vanaf 1 juli appeared first on

Lees meer »

“Het staat voor de warmte bij het branden van een kogel”: Remco Evenepoel rijdt Dauphiné met opvallende ‘chrome’ fiets

Als je na twee maanden afwezigheid je terugkeer in het peloton viert, dan mag het al wat specialer, vond Remco Evenepoel. De fiets waarmee hij het Critérium du Dauphiné zal rijden, springt in het oog. “Ik heb de kleur niet zelf gekozen, maar wel goedgekeurd”, lacht Evenepoel over zijn blinkende model. Maar wat kost zo’n stalen ros?

Lees meer »

Brugge telt steeds minder souvenirshops en chocoladewinkels

“Welke plekken hebben de Bruggelingen nog binnen het moeras van wafelwinkels, frietkramen en toeristische shops?” Dat vroeg raadslid Raf Reuse dinsdagavond aan het stadsbestuur. Hij kreeg fikse politieke tegenwind: “Stop die stemmingmakerij en nestbevuiling.”
The post Brugge telt steeds minder souvenirshops en chocoladewinkels appeared first on KW.be.

Lees meer »