Prille ouders starten vaker met antidepressiva

Ouders die in het voorbije jaar een kind gekregen hebben, starten vaker met antidepressiva. Dat blijkt dinsdag uit een analyse van een bevraging die het ziekenfonds Solidaris uitgevoerd heeft bij zijn leden. 

Meer krantenkoppen in België

Bestuurster wil wagen parkeren, maar knalt personeelsruimte binnen

Geen al te beste manier om de dag te beginnen. Een vrouw in Roeselare wilde haar zwarte Toyota parkeren aan de Westlaan, maar maakte daarbij een fout manoeuvre. Zo reed ze dwars door de vitrine van InfraLigne. In de personeelsruimte van het bedrijf was gelukkig niemand aanwezig. De materiële schade is wel groot.

Lees meer »

KIJK. Parkouratleet beschadigt eeuwenoud gebouw in Italiaanse erfgoedstad: “Je moet verbannen worden uit Italië!”

De Londense parkourgroep ‘Team Phat’ staat bij hun 240.000 fans op Instagram bekend als waaghalzen die van dak tot dak springen, maar dat breekt hen nu zuur op. De groep, die eerder werd verbannen uit Venetië, bezocht de Italiaanse stad Matera om er een video op te nemen. Ze springen er van de eeuwenoude gebouwen, die als Unesco-Werelderfgoed werden opgenomen,

Lees meer »

Oude bekenden kloppen Oekraïne: Roemenië leidt na 3-0-zege in groep Rode Duivels

De eerste trotse leider in de groep van België heet Roemenië. En dat na een toch wel even klinkende als verrassende 3-0-zege tegen Oekraïne. Opvallend: drie oude bekenden uit de Belgische competitie troffen raak: Nicolae Stanciu (ex-Anderlecht), Razvan Marin en Dennis Dragus (ex-Standard). Te onthouden voor België richting tweede groepsduel: neem een breekijzer mee en wees beducht voor snelle uitbraken

Lees meer »

Meer details over rechtszaak van echte ‘Martha’ uit ‘Baby Reindeer’ bekend: “De serie heeft mijn leven verwoest”

Het was eerder al bekend: de echte ‘Martha’ uit de Netflix-reeks ‘Baby Reindeer’ heeft een rechtszaak aangespannen tegen de makers. En nu ‘Metro’ de gerechtsdocumenten heeft kunnen inkijken, onthullen ze meer details over de aanklachten. Fiona Harvey (58), zoals de vrouw in het echte leven heet, beweert namelijk dat de serie volledig verzonnen is.

Lees meer »

Tweede sneukelroute tien jaar na overlijden Atreyu Bral (20): “Hij hield van lekker eten en drinken”

Zondag 30 juni wordt voor de tweede keer een sneukelroute georganiseerd. Dit om Atreyu Bral, die in 2014 op amper 20-jarige leeftijd overleed, te herdenken. En om het goede doel te steunen. De opbrengst gaat naar Koester, een project van het Kinderkankerfonds.
The post Tweede sneukelroute tien jaar na overlijden Atreyu Bral (20): “Hij hield van lekker eten en

Lees meer »

Grote belangstelling tijdens voorstelling van nieuw cultuurseizoen in Kuurne: “Cultuur zorgt voor samenhorigheid”

Woensdagavond heeft de Kuurnse Vrijetijdsdienst in Hoeve Vandewalle het nieuwe cultuurprogramma bekendgemaakt voor het seizoen 2024-2025. Dit ging vooraf met de voorstelling ‘900 jaar Kuurne in woord en beeld’ van Sammy Neyrinck.
The post Grote belangstelling tijdens voorstelling van nieuw cultuurseizoen in Kuurne: “Cultuur zorgt voor samenhorigheid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

2 jaar op rij afgelast, nu toch 100% Retro festival. Test-aankoop waarschuwt: “We raden af om tickets te kopen”

Goed nieuws voor de 2.000 gedupeerden van 100% Retro, het festival dat twee zomers geleden in Bobbejaanland zou plaatsvinden, maar 24 uur voor de start werd afgelast: op 15 augustus zal het eindelijk doorgaan. Wie er komt optreden, wil organisator Hugo Foets nog niet zeggen, maar hij verkoopt wel al tickets aan 60 of 225 euro (vip) per stuk. “Toch

Lees meer »