Actrice Greet Rouffaer stapt uit zomershow wegens mediche redenen: “Behandeling en rust nodig”

Greet Rouffaer (65) zou normaal deze zomer te zien zijn in het Fakkeltheater met ‘De Ballroombeker’. Maar de actrice moet nu toch verstek geven wegens medische redenen. De producent kondigt daarom een castwissel aan in de zomerkomedie. Karin Jacobs (64), bekend uit ‘Wittekerke’, zal Rouffaer vervangen. 

Meer krantenkoppen in België

Acht extra laadpalen voor elektrische wagens dankzij V-Load by Dequeecker: “We beschouwen het als maatschappelijk ondernemen”

Eigenaars van elektrische wagens kunnen sinds kort terecht op de parking van Dequeecker Koeltechniek aan de Oostvleterenstraat in Reninge om de batterij van hun voertuig op te laden. Het bedrijf plaatste namelijk acht laadpalen onder de naam V-Load.
The post Acht extra laadpalen voor elektrische wagens dankzij V-Load by Dequeecker: “We beschouwen het als maatschappelijk ondernemen” appeared first on

Lees meer »

Jumbo reikt prijzen uit voor een betere buurt

Supermarkt Jumbo reikte prijzen uit in het kader van de actie ‘Samen voor een betere buurt’. Van 3 tot en met 16 april konden klanten van de Jumbo in Oostende initiatieven voorstellen die de buurt er beter op maken. De medewerkers van de winkel kozen er drie winnaars uit. De eerste prijs van 500 euro
The post Jumbo reikt

Lees meer »

‘Familie’ helpt met pijnlijk miskraamverhaal het taboe doorbreken: “Mama ben ik nog niet, inleven was moeilijker”

“Zelf ben ik nog geen mama, dus me inleven was moeilijker”: al keken ‘Familie’-fans met grote ogen naar de acteerprestaties van Margot Hallemans (31). Haar personage Hanne raakte erg snel zwanger van kersvers lief Niko, maar het kindje was meer dan welkom. “Hanne keek echt uit naar een broertje of zusje voor Gaston, maar het heeft niet mogen zijn. Ik

Lees meer »

Inwoners Genk willen eindelijk duidelijkheid over mogelijke PFAS-vervuiling rond site PLOT: “We wachten al 3 jaar”

Inwoners van Zwartberg (Genk) willen snel duidelijkheid over de bodemvervuiling in hun wijk. Ze hebben daar enkele volkstuintjes waar ze groenten kweken en ze zijn bezorgd omdat er al enkele jaren sprake is van een PFAS-vervuiling. Volgens afvalstoffenmaatschappij OVAM gaat het om historische vervuiling rond het PLOT en is het voorlopig aan hen om in te grijpen.

Lees meer »

Heemkring Tussen Noordee en Noordzee viert 15-jarig bestaan met goedgevuld jubileumjaar

De lokale heemkring Tussen Noordee en Noordzee bestaat 15 jaar, en viert dat met een goedgevuld jubileumjaar. Het jongste tijdschrift van de heemkring behandelde al uitgebreid het ontstaan en verloop, de vele activiteiten en publicaties, kortom het afgelegde parcours van de voorbije 15 jaar. Voor de komende maanden wordt er gewerkt aan 80 jaar bevrijding met vooral onderzoek naar het

Lees meer »