Frans Bauer doet poging om af te vallen door middel van ‘modderpak’: “Succesvoller dan personal training”

In zijn eigen programma ‘De Bauers – 20 jaar later’ geeft Frans Bauer (50) een inkijk in zijn leven. De Nederlandse zanger heeft het moeilijk om een gezond gewicht aan te houden en is daarom al een tijdje bezig met afvallen. Hij krijgt dan ook hulp van zijn vrouw Mariska (48), die een heel bijzondere manier heeft gevonden om de kilo’s tegen te gaan. 

Meer krantenkoppen in België

Brugge breidt het Chartreusinnebos uit

Stad Brugge zal een perceel grond aankopen ter hoogte van de Doornstraat in Sint-Andries. “Met de aankoop van dit perceel grond van 4.130 m² groot kunnen we het Chartreusinnebos uitbreiden,” stelt Schepen van Eigendommen en Openbaar Domein Mercedes Van Volcem.
The post Brugge breidt het Chartreusinnebos uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Laura (26) werd ondanks zware beperking opgeroepen als bijzitter voor verkiezingen: “Voor veel ouders is dit erg confronterend”

Laura Deconinck (26) uit Sint-Pieters-Leeuw heeft een zware meervoudige beperking en kan niet zelfstandig leven. Maar toch is ze opgeroepen als bijzitter voor de verkiezingen van zondag 9 juni. Haar moeder Nathalie Rahoens reageert geschokt en vraagt een betere aanpak in dit digitale tijdperk. Maar zo simpel is dat niet, volgens Binnenlandse Zaken.

Lees meer »

Assisen Spuikommoord – Openbaar Ministerie vraagt veroordeling voor roofmoord

Openbaar aanklager Peter Vercauteren heeft aan de volksjury gevraagd om Khaldoon Al-Baghdadi (42) schuldig te verklaren aan roofmoord. De Iraakse Oostendenaar bracht zijn buurvrouw Emmy Geboers (67) op 9 maart 2020 om het leven. Het slachtoffer werd ook beroofd en in stukken gesneden.
The post Assisen Spuikommoord – Openbaar Ministerie vraagt veroordeling voor roofmoord appeared first on KW.be.

Lees meer »

Advocaten van Donald Trump houden vol dat ex-president onschuldig is in zwijggeldzaak, steracteur Robert De Niro komt zijn zegje doen voor gerechtsgebouw

De verdediging van de gewezen Amerikaanse president Donald Trump heeft dinsdag, bij de slotpleidooien in het strafproces over het zwijggeld dat hij aan pornoactrice Stormy Daniels zou betaald hebben, nogmaals staande gehouden dat Trump onschuldig is. Intussen dook steracteur Robert De Niro, een aanhanger van Joe Biden, op voor het gerechtsgebouw om zich uit te spreken tegen Trump.

Lees meer »

KVO-legende Tony Obi: “Koppige Conway speelde met het leven van onze geliefde club”

KVO-legende Tony Obi (59), voormalig speler en vandaag barman op KVO, reageert op Facebook op het failissement. “Dertig medewerkers, mezelf incluis, moeten nu op zoek naar nieuw werk. Ik kan gerust zeggen dat ik een droombaan had bij KVO: ontbijt serveren aan de eerste spelers met mijn uitstekende collega Joseph Ujam, werken op de wedstrijddagen in mijn kroeg,…”.
The

Lees meer »

Gemeentebestuur Harelbeke geeft 30.000 bloembollen gratis weg: “Voer voor de bijen”

In Harelbeke rondt het gemeentebestuur de Week van de Bij af met leuk nieuws. “We gaan 30.000 gratis biologische bloembollen weg te geven. Dat is één symbolische bloembol per inwoner van Harelbeke. Zo creëren we broodnodige mini-voederplekken voor onze bijen”, zegt schepen Naert.
The post Gemeentebestuur Harelbeke geeft 30.000 bloembollen gratis weg: “Voer voor de bijen” appeared first on

Lees meer »

EXCLUSIEVE ANALYSE. “Zolang Poetin het tempo bepaalt en het Westen alleen maar volgt, verandert er niets aan de oorlog in Oekraïne”

“Poetin geniet met volle teugen van zijn vermogen om ons steeds meer af te dreigen met nieuwe vormen van chantage”, schrijft oud-kolonel Roger Housen in een exclusieve analyse voor HLN na de vele escalaties van Rusland. Hij legt uit waarom het zo belangrijk is dat het Westen meer doet in de oorlog in Oekraïne dan enkel het spel van Poetin

Lees meer »

Eerste halalsupermarkt van Tielt opent de deuren

De Kortrijkstraat in Tielt heeft er een nieuwe zaak bij. Het gaat om de eerste halalsupermarkt van de stad. Zaakvoerder Niamatullah Barakzai (34) biedt er onder meer heel wat soorten olijven, noten, dadels, gedroogde vruchten en oosterse kruiden. Er is ook een breed scala platbrood te verkrijgen en vanaf volgende week zou er ook vlees in de koeltoog moeten liggen.<br

Lees meer »

“Hier leer je horen, zien en zwijgen”: achter de schermen bij de meest prestigieuze butlerschool van Vlaanderen

De School for Butlers and Hospitality is een butlerschool waar traditie en luxe samenkomen. De docenten leren hun leerlingen alle aspecten van de etikette: van champagne sabreren tot het bewaren van absolute discretie. Voor zo’n 14.000 euro word je hier in acht weken tijd klaargestoomd tot een volleerd butler. Wij bellen aan voor een exclusieve blik achter de schermen van

Lees meer »

Gemeente Zulte vraagt inwoners om input duurzaam project

Inwoners van Zulte kunnen opnieuw een voorstel doen voor een project dat een gunstig effect op het klimaat zal hebben. De gemeente stelt daarvoor een klimaatbudget van 5.000 euro ter beschikking. Ideeën indienen kan nog tot vrijdag 31 mei.
The post Gemeente Zulte vraagt inwoners om input duurzaam project appeared first on KW.be.

Lees meer »