Een op de vijf jobs bedreigd bij Limburgse bottelaar Konings

18:25 Bij de drankenfabrikant Konings staan zowat honderd banen op de tocht in twee Limburgse vestigingen, of een op de vijf jobs in België. De directie verwijst naar een aanhoudende volumedaling. 

Meer krantenkoppen in België

Lukaku is te breed

‘Het leeft niet, het EK’, zei een voetbalminnende vriend onlangs. ‘Dat komt nog wel’, stelde ik hem gerust. ‘Het land heeft even tijd nodig om te bekomen van ruziënde politici en het lappendeken aan stembusgang-analyses.’ En ja hoor, toen ik maandag tegen kwart voor zes mijn stamcafé binnenstapte, zaten de supporters al in groten getale
The post Lukaku is

Lees meer »

Wie worden de nieuwe Vlaamse ministers? Deze namen gaan over de tongen (en deze keren waarschijnlijk niet terug)

Met de regeringsvorming in haar kinderschoenen wordt er in de Wetstraat al druk gespeculeerd over wie binnenkort aanspraak maakt op het ministerschap. Onze redactie maakt de analyse hoeveel posten elke waarschijnlijke coalitiepartij – N-VA, Vooruit en CD&V – wellicht in de wacht sleept. We legden ook ons oor te luister wie daarvoor in polepositie ligt. Daaruit blijkt dat de volgende

Lees meer »

Na ‘Zomerhit’ deelt Garry Hagger nu het ‘Zomerlicht’

Na ‘Horizon’, zijn meest succesvolle single van de afgelopen jaren, goed voor een massa airplay en ruim 50.000 Spotify-streams, deelt Garry Hagger nu het langverwachte ‘Zomerlicht’. Vanaf vandaag is zijn gloednieuwe single digitaal beschikbaar. Opnieuw werkte Garry samen met het team van de Nederlandse succesproducer Oliver (de la) Rosa. Samen met zijn liveband, maar ook individueel, is Garry klaar voor

Lees meer »

Werken politiegebouw Polder gaan vlot vooruit in Diksmuide: meiboom al geplaatst

Politiezone Polder (Diksmuide/Kortemark/Koekelare/Houthulst) vierde vrijdag de meiboomzitting van het gloednieuwe centraal politiekantoor in Diksmuide. Daarom werd gevierd dat de hoogste top van de werken is bereikt: een hoogte van 13 meter. “De werken gaan vliegensvlug vooruit, de opleveringsdatum van het eerste kwartaal van 2025 wordt normaal gehaald”, zei burgemeester Lies Laridon.
The post Werken politiegebouw Polder gaan vlot vooruit

Lees meer »

Nieuwe details bekend uit medische audit ZNA Cadix: artsen startten mogelijk foutief kankerbehandeling op

Er is nieuwe informatie opgedoken uit de medische audit van de dienst radiologie van ZNA Cadix in Antwerpen. Daaruit zou nogmaals blijken dat er zware medische fouten werden gemaakt. Dat berichten de kranten van ‘Mediahuis’. Zo vertellen bronnen dat het ziekenhuis bij minstens één patiënt een kankerbehandeling opstartte, zonder dat de patiënt kanker had. “Bij de vaststelling en opvolging van

Lees meer »

“Luc en ik maken ons financieel geen zorgen, daar hebben we zelf voor gezorgd”: Bart Kaëll na klacht van Wendy Van Wanten over laag pensioen

“Ik kan er niet eens mijn huis mee onderhouden”, sakkerde Wendy Van Wanten (64) recent over haar pensioen van 1.500 euro. De zangeres moet blijven bijklussen om haar levensstandaard te behouden. Een alleenstaand geval? Of zitten ook haar collega’s met financiële kopzorgen op hun oude dag? Zanger Bart Kaëll reageert: “Ik kom uit een middenstandersfamilie, voldoende geld opzij zetten is

Lees meer »

Pitbulls Wielsbeke organiseert opnieuw Krakkentornooi: “De eerste editie na corona”

Het Krakkentornooi van Pitbulls Wielsbeke wordt dit jaar op zaterdag 22 juni gehouden. Het is een leuk en speels toernooitje base- en softball met vereenvoudigde regels. “Zo kan iedereen eens proeven van wat de sport te bieden heeft of gewoonweg plezier maken”, klinkt het.
The post Pitbulls Wielsbeke organiseert opnieuw Krakkentornooi: “De eerste editie na corona” appeared first on

Lees meer »

KIJK. Taylor Swift zingt megahit die ze met bekende ex schreef, voor het eerst live tijdens ‘The Eras Tour’

De fans in Liverpool brulden het uit toen ze hoorden welk verrassingsnummer Taylor Swift voor hen in petto had. De zangeres bracht een akoestische versie van de megahit ‘This Is What You Came For’ van Calvin Harris, haar ex. Dat nummer werd oorspronkelijk ingezongen door Rihanna. Swift schreef in het geniep mee aan het nummer onder het pseudoniem Nils Sjöberg.

Lees meer »