Liz uit ‘Het onbekende’ werd aan de kant geschoven door teamgenoot Loïc: “Ik wilde zelfs mijn prijzengeld met hem delen”

Samen haalden Liz (30) en Loïc (25) de finale van ‘Het onbekende’. Er hing zelfs ‘chemie’ in de lucht tussen de twee. “De eerste maanden hebben we elkaar nog vaak gehoord en gezien”, zegt Liz in ‘Dag Allemaal’. “Maar plots heeft hij alle contact verbroken.” Liz blijft er maar vragen over krijgen, daarom reageert ze nu voor het eerst. En ze legt ook uit waarom dit bij haar oude wonden openrijt. 

Meer krantenkoppen in België

“Zeer bezorgd”: De Lijn heeft nu al tientallen bussen aan de kant staan wegens faillissement Van Hool

De Lijn heeft op dit moment “enkele tientallen” bussen aan de kant staan als gevolg van het faillissement van Van Hool, bevestigt een woordvoerder dinsdag. Naarmate de tijd vordert, verwacht het bedrijf dat dat aantal nog zal toenemen. En dus is men “zeer bezorgd”. “Er is een bijzondere werkgroep opgericht die bekijkt welke acties we kunnen ondernemen”, verklaart Marco Demerling.

Lees meer »

Na gepronk met luxeleventje op Tenerife: dealende kapper uit Blankenberge vecht celstraf van twee jaar aan

Blankenbergenaar Dylan L. (28) vecht voor de Brugse rechtbank de twee jaar effectieve celstraf aan die hij bij verstek kreeg opgelegd voor drugshandel. Ondanks een eerdere veroordeling bleef hij cocaïne en cannabis verkopen. De man werd onlangs opgepakt in Tenerife, maar werd nog niet uitgeleverd.
The post Na gepronk met luxeleventje op Tenerife: dealende kapper uit Blankenberge vecht celstraf

Lees meer »

Riemer: “De teleurstelling is enorm” – “Cercle zal ons die titel niet zomaar willen geven”: Club nog op z’n hoede

Club Brugge in de pole. Dankzij zowaar Denis Odoi (35), in 2013 nog weggestuurd bij Anderlecht. Maar blauw-zwart weet dat het nog niet helemaal binnen is, tegen net de buren van Cercle volgende zondag. Anderlecht likt zijn wonden en blijft vooral na de tegengoal op stilstaande fase gefrustreerd achter. Stroeykens: “Wie Odoi moest dekken? Ik ga geen namen noemen.”

Lees meer »

Reconstructie. Hoe BBC-podcast grootste mensensmokkelaar van Europa kliste: “Scorpion” kreeg 10 jaar cel en boete van 1 miljoen in ons land

Hij kreeg in ons land een celstraf van 10 jaar en een boete van net geen miljoen euro. Barzan M. (36) is al enkele jaren de meeste gezochte smokkelaar van Europa. Maar hij wist telkens de dans te ontspringen. Tot een BBC-reporter hem kon traceren in zijn thuisland Irak én zelfs een interview met hem had. “Ik heb misschien wel

Lees meer »

Bewakingsbeelden tonen volledige dodelijke raid in Normandië

In Normandië kwamen dinsdag twee cipiers om het leven bij een aanval op een busje dat aan gevangenentransport deed. De raid werd volledig gefilmd door de bewakingscamera aan het tolstation van Incarville. De beelden tonen hoe twee auto’s het busje – met één gedetineerde aan boord – klemrijden, waarna zwaarbewapend mannen uitstappen en de politie omsingelen. Ze konden uiteindelijk de

Lees meer »