Nederlands jongetje raakt gewond bij uitzwaaien spelersbus FC Twente: “Mijn kind staat in brand!”

Een Nederlands kindje is zondagmiddag gewond geraakt op een viaduct over de snelweg A1 bij Borne. Hoe dat precies kon gebeuren, is niet duidelijk. Op het viaduct stonden supporters van voetbalclub FC Twente de spelersbus uit te zwaaien voor de laatste competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle. 

Meer krantenkoppen in België

Wie heeft verdachte brandstichinting Oostendse handelszaak gezien?

De federale politie is op zoek naar de verdachte van ene brandstichting. Op zondag 24 september 2023 omstreeks 12.40 uur stak een onbekende man de handelszaak “The Truth” in brand, gelegen in de Langestraat in Oostende. De verdachte werd gefilmd door de stadscamera’s.
The post Wie heeft verdachte brandstichinting Oostendse handelszaak gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

De 12 finalereddingen van Courtois: Wembley was straf, maar niet zo straf als Parijs twee jaar geleden

Geen enkele Belg doet het hem na. Op de pols staan binnenkort twee Champions League-trofeeën: 2022 en 2024. Twee bekers die hij zal koesteren. 2022 wegens een ongeëvenaarde sportieve prestatie tegen Liverpool, met 9 reddingen. 2024 wegens het emotioneel zware seizoen, met een ernstige knieblessure en die onverwachte finale als ultieme triomf. In beide finales eiste Courtois een (helden)rol op.

Lees meer »

Wilfried (75) voor 15de keer bijzitter in stembureau: “Eerste keer kon ik er een verkeersboete mee ontwijken, nu doe ik het gewoon graag”

Er zijn mensen die in een kramp schieten als ze een oproepingsbrief krijgen om te zetelen als bijzitter en je hebt de 75-jarige Wilfried Buseyne uit Heule. Op 9 juni trekt hij voor de 15de keer als vrijwilliger naar het stembureau in Heule. “Ik doe het gewoon graag omwille van het sociaal contact”, zegt de alleenstaande zeventiger, “en omdat ik

Lees meer »

Mensen komen in Seoul samen voor wedstrijd om helemaal niets te doen

In de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul konden mensen afgelopen zondag deelnemen aan een wedstrijd om helemaal niets te doen. De persoon met op het einde de laagste en meest consistente hartslag won, dat schrijft ‘The Guardian’. Mensen van alle leeftijden en klassen kwamen voor het iconische Gyeongbokgung-paleis samen.

Lees meer »

EXCLUSIEF. “Hij verkocht drugs aan VRT-collega”: parket wil ex-radiomaker Sven Pichal (45) ook voor drugsverkoop vervolgen

Het zedenonderzoek naar ex-radiopresentator Sven Pichal is nu echt helemaal afgerond. Het parket zal de raadkamer vragen om hem naar de correctionele rechtbank door te verwijzen. Voor bezit en verspreiding van beelden van kindermisbruik. Opvallend: twee dagen later verschijnt hij nog eens voor de raadkamer. Voor drugsbezit, maar ook voor verkoop. Pichal verkocht drugs door aan een VRT-collega. “Hij bekijkt

Lees meer »

Assisen Spuikommoord – Beklaagde krijgt laatste woord: “Ik heb echt spijt”

Op het assisenproces tegen Khaldoon Al-Baghdadi (42) hebben het hof en de volksjury zich teruggetrokken voor de beraadslaging over de schuldvragen. In zijn laatste woord drukte de beschuldigde zijn spijt uit. De verdediging betwistte niet dat de Iraakse Oostendenaar op 9 maart 2020 de roofmoord op zijn buurvrouw Emmy Geboers (67) pleegde.
The post Assisen Spuikommoord – Beklaagde krijgt

Lees meer »

Tiener van 17 uit Beringen vermist

Child Focus, de politie en parket van Limburg zijn op zoek naar een 17-jarige tiener uit Paal, bij Beringen. Donderdag 23 mei verliet hij zijn woning en sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. Op vraag van Child Focus is donderdag een opsporingsbericht verspreid.

Lees meer »

TV-RAPPORT. Wie zijn de toppers en floppers van het voorjaar? “De grootste winnaar staat niet in de kijkcijfer top 20”

‘Ik vraag het aan’, ‘Bompa Bockie’, ‘Sing Again’. Aan nieuwe programma’s en formats geen gebrek dit voorjaar. Maar hoe vielen ze in de smaak bij de kijker? En hoe deden de vaste waarden het? Sommige scoorden, anderen zagen hun dominantie afbrokkelen. Nu het tv-seizoen ten einde loopt, is het tijd voor een balans van de kijkcijfers. Daarop zorgde de heisa

Lees meer »