Nikki Haley schrijft “maak ze af” op Israëlische granaat

De voormalige Amerikaanse presidentskandidate Nikki Haley is gefotografeerd terwijl ze “Finish Them” (maak ze af) schreef op een granaat van de Israëlische luchtmacht. De Republikeinse politica is op bezoek in Israël.

 

Meer krantenkoppen in België

PORTRET. De dood van z’n broer is eeuwig litteken: Frans bondscoach Deschamps drijft op de brandstof uit zijn tragische verleden

Didier Deschamps (55) is de meest gelauwerde en wie weet ook de meest gelouterde bondscoach van het EK voetbal 2024. Deschamps is een garantie op succes, maar tevens draagt hij een litteken voor het leven. De dood van zijn broer, nu bijna veertig jaar geleden, is nog steeds de brandstof die de racebolide-Deschamps alleen maar naar finales stuwt. Didier Deschamps

Lees meer »

Jury in Delaware verklaart Hunter Biden over volledige lijn schuldig

In de Amerikaanse staat Delaware heeft een jury Hunter Biden – de zoon van president Joe Biden – schuldig verklaard op alle drie de aanklachten. Volgens de jury heeft hij de wetten overtreden die moeten vermijden dat drugsgebruikers vuurwapens kunnen kopen en bezitten. Biden riskeert tot 25 jaar celstraf, al is het weinig waarschijnlijk dat hij ook echt naar de

Lees meer »

Feestcomité van de Pauwhoek wil van geen wijken weten: van 16 tot en met 23 juni wordt er gefeest in Oostrozebeke

Het zijn taaie rakkers, die mannen van het feestcomité van de Pauwhoek. Ofschoon nagenoeg alle wijkfeesten op de gemeente verdwenen zijn, willen de mannen van André Vanveerdeghem van geen wijken weten. Van zondag 16 tot en met zondag 23 juni wordt er gefeest op de wijk. Kloppend hart is het feestschuurtje in de Ingelmunstersteenweg.
The post Feestcomité van de

Lees meer »

LIVEBLOG DAUPHINÉ. Soler beste man in kopgroep, ook Evenepoel ziet pionnen wegvallen in regenachtige koninginnenrit

Na de eerste bergrit van gisteren is het opnieuw klimmen geblazen in de Dauphiné. Sterker nog, de zevende en voorlaatste etappe is nog een stukje zwaarder, met drie beklimmingen van eerste categorie en een aankomst bergop buiten categorie. Kan Remco Evenepoel na z’n moeilijk moment gisteren een stap(je) zetten? Mis niets van de rit in onderstaande liveblog!

Lees meer »

Niemand keek de partijkopstukken langer in de ogen dan deze 7 Vlamingen, nu verklappen ze concreet op wie ze gaan stemmen

17 uur om precies te zijn, zo lang ging het HLN-lezerspanel in debat met zeven toppolitici. Zelden konden zeven Vlamingen de kopstukken zo diep in de ogen kijken en hen het vuur aan de schenen leggen. Ze stelden de vragen waar ook u en ik van wakker liggen: vragen over migratie, onderwijs, kinderopvang, belastinggeld en defensie. Maar welk bolletje gaan

Lees meer »

Petra De Sutter denkt nog lang niet aan stoppen: “Wat De Wever in zijn speech heeft gezegd, klinkt niet goed voor ons”

Tekenend voor de campagne stond Petra De Sutter zondagavond centraal op het podium van Groen, geflankeerd door de twee voorzitters. Haar partij gaat erop achteruit, maar minder dramatisch dan de peilingen hadden voorspeld. Welk gevoel overheerst bij De Sutter? Hoe kijkt ze naar de resultaten van N-VA en Vlaams Belang? En wil ze in een Vlaamse of federale regering stappen?

Lees meer »