Beyoncés ‘Cowboy Carter’: een impressionant statement, ondanks dat cowboysfeertje ?????

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Verkoopprocedure voor Jacobinessenhoeve gestart

Het Agentschap Natuur en Bos (ANB) heeft het gemeentebestuur vorige week op de hoogte gebracht van de opstart van de verkoopprocedure van de site Jacobinessenhoeve. “Vorig jaar werd nog een sloopaanvraag voor deze historische hoeve ingediend, maar die werd onder mijn impuls geweigerd”, aldus schepen Kristof Vermeire.
The post Verkoopprocedure voor Jacobinessenhoeve gestart appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG AA GENT-OHL. Komen Buffalo’s in slotfase nog langszij?

Zondagmiddag speelt AA Gent zijn achtste wedstrijd in Play-Off 2 tegen Oud-Heverlee Leuven. Vorige week behaalde Gent de eindwinst met een overwinning op KV Mechelen. De Buffalo’s kunnen zich nu perfect voorbereiden op de barragematch tegen de vierde of vijfde uit Play-Off 1. Kan OHL verrassen en een tweede overwinning boeken tegen Gent? Volg het hier op de voet.

Lees meer »

RC Genk bevestigt het vertrek van Vrancken: “Wouter besloot lange termijn verbintenis niet te honoreren”

Racing Genk heeft het vertrek van Wouter Vrancken (45) nu ook officieel aangekondigd. De coach verlaat per direct de Limburgers na twee seizoenen. “Reeds voor de dubbele confrontatie met Club Brugge liet de entourage van Wouter Vrancken weten dat hij de voorkeur geeft aan een nieuwe uitdaging”, laat Genk weten in een persbericht. Woensdag al vonden AA Gent en Racing

Lees meer »

Google voegt AI toe aan zoekmachine in VS

Google rolt een nieuwe versie van zijn zoekmachine uit, waarbij de resultaten zullen verschijnen in de vorm van door artificiële intelligentie (AI) opgestelde antwoorden. Dat heeft Google dinsdag aangekondigd.

Lees meer »

Donald Trump belooft klimaatwetten te schrappen als oliebazen 1 miljard dollar aan verkiezingscampagne doneren

Als grote oliebedrijven 1 miljard dollar aan de Trump-campagne doneren, dan zal Donald Trump – als hij de verkiezingen wint – een hele resem klimaatregels schrappen of versoepelen. Dat beloofde de oud-president volgens The Washington Post aan een groepje oliemagnaten tijdens een diner in zijn buitenverblijf Mar-a-Lago. Onder meer elektrische wagens en hernieuwbare energie zouden eraan moeten geloven.

Lees meer »

Waarom Taylor Swift en co tijdens hun wereldtournee geen halt houden in België

Geen feest in Brussel. Geen ‘Swifties’ op de Heizel. Taylor Swift gunt ons land geen concert bij haar grote zegetocht doorheen Europa en priemt daarbij beschuldigend naar het Boudewijnstadion. Maar wat is daar nu precies het probleem? Wij zochten het uit en botsten letterlijk op glazen wanden, hoorden – in tegenstelling tot de berichten – geen burenlawaai en zagen een

Lees meer »

N-VA stelt vier nieuwe kandidaten voor, 13 plaatsen zijn al ingevuld

Ter gelegenheid van de activiteit ‘Tafelen met…’, deze keer met als gastspreker Vlaams volksvertegenwoordiger en burgemeester van Izegem Bert Maertens, stelde N-VA vier nieuwe kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voor.
The post N-VA stelt vier nieuwe kandidaten voor, 13 plaatsen zijn al ingevuld appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG REAL-BAYERN (21u). Lunin in doel bij Real, De Bilde: “Het spelverloop zal nu niet anders zijn”

Kunnen Courtois & co hun goede uitgangspositie van de heenmatch vasthouden in München? Die eindigde in 2-2 dankzij twee doelpunten van Vinicius. Bij Bayern scoorden Sané en Harry Kane. Courtois zal overigens niet onder de lat staan. “Met Lunin spelen was altijd het plan”, bevestigde Ancelotti. Krijgen we hetzelfde spektakel te zien als in de heenwedstrijd? Volg het in de

Lees meer »

Zowel de advocaat als ‘de gewone werkmens’ draagt zondag een paars-witte sjaal: hoe Anderlecht toeleeft naar belangrijkste match in zeven jaar

RSC Anderlecht houdt de adem in. Paars-wit is twee wedstrijden van negentig minuten verwijderd van de landstitel. Zaterdagavond werd in een bijwijlen uitzinnig sfeertje gewonnen van Racing Genk. Maar het moet nóg straffer. Het Lotto Park maakt de borst nat voor de komst van Club Brugge, komende zondag. The roof will be on fire.

Lees meer »