Beyoncé voelde zich niet welkom in de countrywereld: “Net daarom heb ik ‘Cowboy Carter’ gemaakt”

Beyoncé (42) heeft zich voor het eerst uitgesproken over de nieuwe muzikale richting die ze is ingeslagen. Haar aankomende countryplaat ‘Cowboy Carter’ kwam tot stand nadat de superster werd gediscrimineerd in het genre. “Het motiveerde mij om in de geschiedenis van country te duiken”, schrijft ze op Instagram. Queen B hoopt dan ook dat haar album elk rasgerelateerd stigma in het muziekgenre irrelevant zal maken. “De kritiek dwong me om voorbij de opgelegde beperkingen te gaan.” 

Meer krantenkoppen in België

Kamiel Van Hyfte neemt afscheid als bestuurslid van HOO Oedelem: “Ik zal nog even veel tijd spenderen aan de club”

Ter gelegenheid van de laatste thuiswedstrijd van het kampioenschap, thuis tegen VV Westkapelle, werd een afscheidsfeest georganiseerd voor icoon Kamiel Van Hyfte. De inmiddels 86-jarige door iedereen geliefde figuur mocht de aftrap geven en werd vereeuwigd samen met zijn spelers.
The post Kamiel Van Hyfte neemt afscheid als bestuurslid van HOO Oedelem: “Ik zal nog even veel tijd spenderen

Lees meer »

“Hij begon zich meteen te verontschuldigen”: nieuwe details opgedoken over Songfestivalincident van Joost Klein

Er blijven maar nieuwe details opduiken over het incident tussen Joost Klein en een cameravrouw in de backstage van het Eurovisiesongfestival. Volgens nieuwe informatie die het dagblad ‘Aftonbladet’ te weten kwam, heeft Klein zich na het voorval verschillende keren verontschuldigd. Volgens enkele anonieme bronnen zou Klein meerdere keren “het spijt mij” gezegd hebben.

Lees meer »

Gilles is derde generatie kapper in zelfde pand: “Ik kon amper lopen toen ik al zei dat ik het haar van de mensen zou wassen”

Bijna zeventig jaar nadat zijn grootvader Roger en oma Jacqueline er al het haar van mensen knipten, heeft barbier Gilles Vanoverbeke (30) op dezelfde locatie in de Markegemstraat in Wakken zijn kapsalon geopend, nadat ook zijn moeder er al kapster was. Daarmee is hij de derde generatie die hetzelfde vak op die plek uitoefent. Verschillende memorabilia in Studio Morpho, die

Lees meer »

Spanning in Malmö stijgt: “Maar jammer genoeg niet omwille van de vraag wie het Songfestival wint”

Vanavond vindt in Malmö de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival plaats. Dat gaat elk jaar gepaard met wat nervositeit – welk land zal erin slagen de finale te halen? – maar dit keer is er ook een ander soort spanning te merken. Dat meldt onze royalty- en Songfestivalkenner Wim Dehandschutter, die er momenteel op vakantie is. “De deelname van

Lees meer »