Ex-presidenten Obama en Clinton helpen Biden handje bij verkiezingscampagne: 26 miljoen dollar in het laatje

De voormalige Amerikaanse presidenten Barack Obama en Bill Clinton hebben aan de zijde van huidig president Joe Biden deelgenomen aan een fundraiser voor de verkiezingen. De drie Democraten tekenden donderdagavond present in New York en brachten meer dan 26 miljoen dollar in het laatje. Bij het event in de Radio City Music Hall in Manhattan waren ook meerdere muzieksterren aanwezig.

 

Meer krantenkoppen in België

Bvba Vandamme heeft een eerste album met West-Vlaamse kleinkunst uit: “Dranouter zou geweldig zijn”

De naam bvba Vandamme doet misschien eerder aan een zelfstandig familiebedrijf denken, maar Sam Vandamme en zijn vrienden maken wel degelijk muziek, kleinkunst nog wel. De groep was de afgelopen weken te zien en te horen in verschillende cafés in de buurt én vorig weekend traden ze zelfs op Labadoux op. En binnenkort volgt dan hun albumvoorstelling in De Leest.<br

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky ontslaat baas veiligheidsdienst na ontmanteling complot

Russische luchtafweer heeft verschillende Oekraïense drones onderschept in diverse Russische regio’s. Dat melden lokale autoriteiten in de nacht van donderdag op vrijdag. Oekraïne krijgt drie mobiele HIMARS-raketsystemen uit Amerikaanse voorraden. De systemen worden door Duitsland betaald, zei de Duitse minister van Defensie donderdag. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Drie meerderjarigen aangehouden voor gooien van riooldeksel van brug op vrachtwagen, twee minderjarigen naar jeugdinstelling en onder huisarrest

Er zijn zondag vijf personen opgepakt die betrokken zouden zijn bij het gooien van een riooldeksel op een vrachtwagen op de E42 nabij Andenne, waarbij een Roemeense truckchauffeur om het leven kwam. Dat bevestigt het parket van Namen. Drie meerderjarigen zijn inmiddels formeel aangehouden, twee minderjarigen werden ter beschikking van de jeugdrechter gesteld.

Lees meer »

Wildgroei aan West-Vlaamse stunts

Club is er woensdag niet in geslaagd om zich voorbij Fiorentina te worstelen. Geen historische finale, geen historische stunt. Of mag het bereiken van de halve finales van de Conference League na tal van kwakkelmaanden voor Club ook een stunt worden genoemd? Of wordt de grootste stunt nog het behalen van een nieuwe titel, na
The post Wildgroei aan

Lees meer »

KB Avelgem maakt werk van inkomende transfers

Koninklijke Basket Avelgem sloot het seizoen af met een klinkende zege tegen Rozenbeka Oostrozebeke (81-55). De ploeg van speler-voorzitter Pieter Decock (34) eindigde vierde. Ondertussen maakte de club vier nieuwe namen bekend voor volgend seizoen.
The post KB Avelgem maakt werk van inkomende transfers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koning Charles geeft militaire functie door aan kroonprins William

De Britse koning Charles (75) heeft een van zijn militaire titels overgedragen aan zijn troonopvolger prins William (41). De vorst droeg maandag aan zijn oudste zoon het erecommando van het Army Air Corps over, dat hij zelf zo’n 30 jaar bekleedde. Prins William is nu hoofd-kolonel van het gelijknamige korps.

Lees meer »

Nieuwe operator DIGI lanceert deze zomer mobiele, fiber en tv-abonnementen: “Meer dan 10 procent goedkoper dan huidige prijzen”

In de loop van deze zomer lanceert DIGI als vierde nationale telecomoperator zijn aanbod met abonnementen voor mobiel internet, vast internet via fiber en televisie. “Onze prijzen zullen meer dan tien procent lager liggen dan de huidige prijzen”, verklapt Jeroen Degadt van DIGI België in een interview met HLN. Wat wil DIGI nu al vertellen over de abonnementen? En zullen

Lees meer »