TRANSFER TALK. Voorzitter La Liga bevestigt: Mbappé speelt komende vijf jaar voor Real Madrid

Het einde van het voetbalseizoen nadert, en dat betekent dat ook de transfermolen op volle toeren begint te draaien. Wat wordt de nieuwe bestemming van Kylian Mbappé? En doen onze Belgische topclubs zaakjes? In deze liveblog mist u niets van het transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

Prominente politica doodgeschoten in West-Oekraïne

In het westen van Oekraïne is het gewezen rechts-nationalistische parlementslid Iryna Farion doodgeschoten. Farion is vooral bekend van haar anti-Russische uitspraken. De 60-jarige vrouw overleed in Lviv in het ziekenhuis aan haar verwondingen, nadat ze een kogel in het hoofd had gekregen.

Lees meer »

Onweer op komst: code geel vanaf 14 uur

Het noodnummer 1722 is geactiveerd omdat het KMI waarschuwt voor slecht weer met mogelijk plaatselijke hagel en intense neerslag. Van 14 uur tot en met zondagochtend 7 uur geeft het weerinstituut code geel afgekondigd voor onweer.

Lees meer »

Geen danscarrière, maar wel beautysalon voor Lou

Ooit had ze de droom om een professioneel danseres te worden, tot blessures haar droom uiteen deden spatten. Nu heeft Lou Vanoutryve (19) een nieuwe droom: haar eigen schoonheidsinstituut. Die opende ze onlangs op het Petrus- en Paulusplein met Loua Beauty & Welness.
The post Geen danscarrière, maar wel beautysalon voor Lou appeared first on KW.be.

Lees meer »

Minstens veertig doden bij geweld in Congo

In de Democratische Republiek Congo (DRC) zijn meer dan veertig doden gevallen bij gewelddadigheden tussen Congolese militairen en mobondo-milities. Het geweld vond plaats in het dorp Kinsele, ongeveer 130 kilometer ten noordoosten van de hoofdstad Kinshasa. Dit hebben plaatselijke bronnen gemeld.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Laura Tesoro bouwt feestje op de Korenmarkt

Dag twee van de Gentse Feesten is volop aan de gang! Of eerder, nacht twee. Het weer is zwoel, de pleinen staan vol. Niet in het minst de Korenmarkt, waar Laura Tesoro intussen op de planken staat. Het verwachte onweer blijft intussen uit en het ziet ernaar uit dat Gent voor de tweede nacht op rij een stevige bezoekerspiek mag

Lees meer »