Alejandra wilde oudste deelneemster aan Miss Universe worden, maar het heeft niet mogen zijn

Hoewel ze er afgelopen weekend wel in slaagde om een van de titels van de Miss Argentinië-verkiezing binnen te halen, zag de 60-jarige Alejandra Rodriguez haar echte droom in rook opgaan. Ze zal (althans dit jaar) niet de oudste deelneemster ooit aan Miss Universe worden.

 

Meer krantenkoppen in België

Houda (10) bij dodelijke slachtoffers, mama Mina (47) nog vermist

Een hele dag lang wachtte de familie van Mina Marc (47) en haar dochtertje Houda (10) op nieuws: “We kunnen helemaal niets doen. Dat gevoel is vréselijk.” Rond 22 uur kwam dan het vreselijke bericht dat ze niet wilden horen: het meisje werd levenloos van onder het puin gehaald. Naar de moeder zijn de hulpdiensten nog op zoek.

Lees meer »

Wereldberoemde Japanse architect Fumihiko Maki overleden

Fumihiko Maki, de Japanse architect die onder meer het Four World Trade Center ontwierp, is afgelopen donderdag overleden aan een natuurlijke dood. Dat heeft het persagentschap Kyodo gemeld. De 95-jarige man stierf kort voor de opening van het Reinhard Ernst Museum in de Duitse Wiesbaden, dat gebaseerd is op zijn ontwerp.

Lees meer »

Geen publiek, geen adviseurs en geen micro als ze niet aan de beurt zijn: CNN legt strenge regels op voor debat tussen Biden en Trump

De Amerikaanse president Joe Biden en zijn Republikeinse tegenstander Donald Trump zijn de regels voor het eerste debat in de aanloop naar de verkiezingen overeengekomen. Tijdens het debat op 27 juni (28 juni in België) in Atlanta krijgen de deelnemers onder meer een microfoon die kan worden uitgeschakeld als hun uitdager aan het woord is. Dat meldt CNN, de zender

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »