Politie verspreidt opsporingsbericht voor man die lijkt op dader van moord op advocate Claudia Van Der Stichelen

De politie verspreidt zaterdag, op vraag van de onderzoeksrechter en het parket, een opsporingsbericht voor een man die mogelijk vorig jaar advocate Claudia Van Der Stichelen doodschoot. Het betreft een man die in de buurt van de woning van de advocate werd opgemerkt en sterk lijkt op de dader.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. “Geloof me, jullie kunnen me niet raken”: woedende Djokovic zet boeroepers op Wimbledon stevig op hun nummer

Novak Djokovic bereikte maandagavond probleemloos de kwartfinales op Wimbledon door de Deen Holger Rune in drie sets (6-3, 6-4, 6-2) te verslaan. Toch was er achteraf van feeststemming geen sprake bij de 24-voudige grandslamwinnaar. Hij was woedend dat een deel van het publiek hem tijdens zijn partij had uitgejouwd. “Het was respectloos en dat accepteer ik niet.”

Lees meer »

Geslaagde eerste editie van Summerlove in Oostende: 6.000 fans zingen mee met Suzan & Freek, Pommelien Thijs en Regi

De festivalorganisatoren omschreven het op voorhand als ‘het grootste feest aan de kust’ en dat wàs het ook. Het gloednieuwe festival in Oostende met onder andere Regi ft. Linda & guests, de Nederlandse popsensatie Suzan & Freek en Pommelien Thijs op het podium, mocht op de eerste editie gisteren (donderdag) zo’n 6.000 festivalgangers verwelkomen.
The post Geslaagde eerste editie

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Als je op reis bent, is het een goed idee om er voor te zorgen dat je woning geen verlaten indruk maakt. Maar dat wijkt best niet teveel af van de realiteit…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Morgen voorlaatste kans om het masterplan te activeren: waarom Visma-Lease a Bike nog niet panikeert ondanks nieuwe tegenslag

Bijna twee minuten achterstand. De eerste Pyreneeënrit in de Tour de France eindigde in een nieuwe tik voor Jonas Vingegaard en Visma-Lease a Bike. Een nieuwe verloren veldslag in de strijd om geel. Komt dat nog goed? Enkel dankzij een masterplan én masterclass. De Nederlandse ploeg gelooft er (nog) in. “De rit van zondag is een zware rit.” Kaarten op

Lees meer »

Waarom Bart De Wever tegen 20 september een regering wil

Het is een dure belofte van formateur Bart De Wever (N-VA): tegen 20 september moet hij zijn regering op de been hebben. En nee, die datum is geen toeval. Die dag moet België namelijk haar meerjarenbegroting op orde hebben van Europa. Dat betekent: 23 miljard aan besparingen. En laat nu net vandaag De Wever daarvoor een extra wapen in handen

Lees meer »

Julia Fox komt uit de kast op TikTok: “Sorry, jongens”

Julia Fox (34) is uit de kast gekomen. Op TikTok ging de afgelopen dagen een video viraal waarin een gebruiker zei dat ze regelmatig een vriendin die lesbienne is met haar vriend ziet en denkt: ‘Ow, maar je haat hem letterlijk.’ Julia Fox reageerde met een knipoog op deze video: “Sorry, jongens, maar ik was ook zo’n lesbienne. Dit zal

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. NAVO koopt voor ruim 600 miljoen Stingers voor Oekraïne – Hoge VN-functionaris: aanval op ziekenhuis is oorlogsmisdaad

De NAVO schaft voor omgerekend nog eens ruim 600 miljoen euro draagbare luchtdoelraketten aan voor Oekraïne, zegt topman Jens Stoltenberg. De bekende Stingers van Amerikaanse makelij zijn hard nodig in Oekraïne om de onophoudelijke luchtaanvallen van Rusland te weerstaan. En aanvallen richten op ziekenhuizen in Oekraïne is een “oorlogsmisdaad”, heeft een hoge VN-functionaris dinsdag gezegd op de spoedzitting van de

Lees meer »

Fietsersbond Lendelede trakteertde Fietsbusbegeleiders

Het bestuur van de Fietsersbond Lendelede zette de begeleiders van de Fietsbus in de bloemetjes. “Dankzij hun inzet kunnen kinderen op een veilige manier en in groep van en naar school fietsen”, zeggen Sofie, Hanne, Thomas, Steven en Dries.
The post Fietsersbond Lendelede trakteertde Fietsbusbegeleiders appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Pedri neemt Kroos niets kwalijk en weet het zeker: “Onze Spaanse droom blijft duren” – De la Fuente moet puzzelen

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk dinsdagavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »