Seriemoordenaar die resten van vrouwen als varkensgehakt verkocht, in levensgevaar na aanval in gevangenis

De Canadese seriemoordenaar Robert Pickton (74) verkeert in levensgevaar, nadat hij zondagavond werd aangevallen in de gevangenis waar hij een levenslange celstraf uitzit. Dat meldt de Vancouver Sun.

 

Meer krantenkoppen in België

Mithra failliet verklaard, aandeelhouders zijn geld kwijt

Mithra nv, moedermaatschappij van het Luikse farmabedrijf dat gespecialiseerd is in gezondheidsproducten voor vrouwen, is maandag door de ondernemingsrechtbank in Luik failliet verklaard. Dat zegt de socialistische vakbond Setca na een bijzondere ondernemingsraad, en wordt ook bevestigd in een persbericht van het bedrijf. De rechtbank stelde curatoren aan. Zo’n 19 werknemers zijn getroffen door het faillissement.

Lees meer »

Zoekactie naar vermiste fuifganger in Brugge loopt goed af

In Brugge was er zaterdagnacht een tijdlang paniek nadat een jongeman verdween van een fuif in de buurt van de Sint-Pietersplas. Toen zijn zonnebril en telefoon aan het water werden gevonden, vreesden zijn vrienden het ergste.
The post Zoekactie naar vermiste fuifganger in Brugge loopt goed af appeared first on KW.be.

Lees meer »

Annick (46) van warmtespecialist Callens wil dit jaar nog 50 mensen aanwerven: “Onze 250 medewerkers zijn voor ons echt alles”

Warmtespecialist Callens wil dit jaar liefst vijftig mensen aanwerven. In een streek waar nog amper werklozen zijn, is dat best wel een pittige uitdaging. “Maar het is zeker niet onmogelijk dat we ons doel gaan bereiken”, zegt zaakvoerder Annick Callens (46). “Op vandaag hebben we al 25 nieuwkomers kunnen verwelkomen.”
The post Annick (46) van warmtespecialist Callens wil dit

Lees meer »

Jongeman vroeg tienermeisjes naaktfoto’s en -filmpjes door te sturen: “Maar hij was niet hun ‘sugardaddy’”

“Hij is dom geweest maar zijn ‘slachtoffers’ hadden meer seksuele ervaring dan hem.” Een 24-jarige jongeman uit Waregem moest zich maandag voor de rechtbank van Kortrijk verantwoorden omdat hij via Instagram tegen betaling naaktfoto’s en -filmpjes vroeg aan 15-jarige meisjes. Een moeder van één van de meisjes diende uiteindelijk klacht in.
The post Jongeman vroeg tienermeisjes naaktfoto’s en -filmpjes

Lees meer »

Na dramatische score wordt Van Quickenborne geen lijsttrekker bij gemeenteraadsverkiezingen: “Ik zal de kamp niet aangaan met Ruth Vandenberghe”

Met voorsprong was Van Quickenborne de populairste Kortrijkzaan bij de verkiezingen in 2019. In 2024 is die populariteit ferm gedaald voor de huidige burgemeester. Een teken aan de wand voor de komende gemeenteraadsverkiezingen en dus kiest hij de vlucht vooruit. Ruth Vandenberghe wordt lijsttrekker, Van Quickenborne duwer. “Mijn ambitie? Ruth helpen burgemeester te worden”

Lees meer »

Conner Rousseau wordt wellicht toch niet vervolgd: parket vraagt dagvaarding na “zattemansklap” onontvankelijk te verklaren

Het parket heeft maandagochtend gevorderd om de zaak rond Conner Rousseau (Vooruit) onontvankelijk te verklaren. De rechtszaak in Dendermonde draait rond racistische uitspraken over de Romagemeenschap die Rousseau maakte in een Sint-Niklaas café. De voormalig partijvoorzitter is niet in persoon aanwezig, maar zijn advocaat sluit zich aan bij de vraag van het openbaar ministerie.

Lees meer »

Wie op de bus wil stappen, moet eerst… de haag over

Busreizigers die in Steenokkerzeel aan een tijdelijke bushalte langs de Tervuursesteenweg de bus willen nemen, moeten noodgedwongen eerst over een haag klauteren. De Lijn plaatste de haltepaal van de halte namelijk op een wel zeer ongelukkige plaats. Na een opmerking van de gemeente zal de vervoersmaatschappij de halte nu toch verplaatsen.

Lees meer »

Ruth blikt tevreden terug op lancering eigen kledinglijn: “Dit smaakt naar meer”

Uitgerekend op een moment dat talloze modemerken failliet gaan, lanceerde onderneemster Ruth Goethals in haar vier Miss Allure-boetieks de nieuwe Belgische kledinglijn Allures. Drie maanden later blikt ze tevreden terug. “De lancering verliep prachtig en onze kledinglijn verkoopt het beste van al onze merken”, glundert Goethals.
The post Ruth blikt tevreden terug op lancering eigen kledinglijn: “Dit smaakt naar

Lees meer »

Management vroeg Shakira om scherpe kritiek op haar ex Gerard Piqué in break-up songs te schrappen

Als het aan het management van Shakira (47) had gelegen, had de zangeres zich niet zo pittig uitgelaten over haar ex-man Gerard Piqué (37) in de break-up song ‘Bzrp Music Sessions, Vol. 53.’ Dat zegt de zangeres in het Amerikaanse tijdschrift ‘Rolling Stone’. “Ik herinner me dat mijn manager me vroeg: ‘Wil je alsjeblieft de tekst veranderen?’”, aldus Shakira.

Lees meer »