Goldband komt terug op ‘snuif-incident’ van vorig jaar: “We zitten wel op het randje”

“Dat is het ongepolijste in ons.” De leden van Goldband zijn in een nieuw interview met ‘De Telegraaf’ teruggekomen op het ‘snuif-incident’ van vorig jaar. In januari 2023 ontstond er plots ophef nadat Milo Driessen een ‘wit poeder’ opgesnoven had tijdens een optreden. Kort na het incident liet de zanger van de band weten dat het wel degelijk om drugs ging. 

Meer krantenkoppen in België

‘Gossip Girl’-acteur moest seksscène met een octopus spelen in ‘The Boys’: “Ik kreeg bijna een paniekaanval”

“Toen dacht ik wel: hoe gaat dit werken?” Chace Crawford (38) raakte bekend door zijn rol als Nate Archibald in ‘Gossip Girl’, maar tegenwoordig speelt de Amerikaanse acteur mee in de Amazon-serie ‘The Boys’. Al gaat het daar net iets minder glamoureus aan toe. Zo moest Crawford ooit een seksscène moet een octopus spelen. “Hij veranderde één shot voor mij.”

Lees meer »

“Een onschuldig meisje heeft trauma voor het leven”: storm van kritiek omdat topvolleyballer die 12-jarige verkrachtte naar de Spelen mag

De Nederlandse topbeachvolleyballer Steven van de Velde (29) komt over enkele weken in actie op de Olympische Spelen in Parijs. Maar die deelname levert een storm aan kritiek op. Tien jaar geleden zat de Nederlander nog in de gevangenis voor verkrachting van een 12-jarig meisje. Ruim 35.000 mensen ondertekenden een petitie om hem weg te houden uit Parijs.

Lees meer »

Zit Biden binnenkort zonder centen? Donoren houden vinger op de knip

De oprichter van Netflix. Een erfgename van de Walmart-supermarktketen. Een kleindochter van Disney. Een ex-directeur van Google. De voormalige topman van de National Football League. Allemaal zijn ze prominente donoren die miljoenen aan de campagne van Joe Biden geven. Maar nu dreigen ze ermee de geldstroom te laten opdrogen, als Biden niet uit de presidentsrace stapt. Of hoe er nóg

Lees meer »

Dit weten we al over verdachte kruisboogmoord op gezin BBC-presentator: hij kon niet aarden in leger en broer is veroordeeld voor moord

De Britse politie is er gisteren na een klopjacht van 22 uur in geslaagd om de 26-jarige verdachte te vatten van de kruisboogmoord op de vrouw en twee dochters van BBC-presentator John Hunt (58). Stilaan raakt meer bekend over wie Kyle Clifford precies is. Volgens buren was hij de ex-vriend van dochter Louise Hunt. Hij zat ooit in het leger,

Lees meer »

Elodie (12) doet ‘voor de fun’ auditie bij Koninklijke Balletschool in Antwerpen… en is meteen toegelaten: “Unieke kans voor haar”

Elodie Cardoen start begin september aan de Koninklijke Balletschool in Antwerpen. De Moorsleedse, die danst bij de Roeselaarse dansschool Ndigo, deed er enkele maanden geleden auditie. “Eigenlijk deed ik die mee om eens te kijken hoe ver ik stond.”
The post Elodie (12) doet ‘voor de fun’ auditie bij Koninklijke Balletschool in Antwerpen… en is meteen toegelaten: “Unieke kans

Lees meer »