LIVEBLOG GIRO. Renners hebben eerste col achter de rug, een vlucht met Alaphilippe en Quintana rijdt weg

De laatste rit in de Dolomieten is een loodzware. Ondanks de korte lengte van deze rit (159 km) liggen er vier zware cols te wachten op de renners. Deze zeventiende rit is ook meteen de laatste aankomst bergop in deze Giro. Volg het allemaal in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Dit weekend kan je in Roeselare genieten van een pianoconcert op 46 meter hoogte: “Prachtige muziek én een uniek zicht”

Het Roslar Collective heeft nog maar pas een zeer succesvolle Klub Lokal achter de rug en daar is de eerste van een reeks Sessions al. Pianiste Barbara Van Eeckhoutte speelt een pianoconcert op de twaalfde verdieping van Roelevard.
The post Dit weekend kan je in Roeselare genieten van een pianoconcert op 46 meter hoogte: “Prachtige muziek én een uniek

Lees meer »

Iran en Zweden stemmen in met gevangenenruil, Iraniër veroordeeld voor oorlogsmisdaden komt vrij

Iran en Zweden hebben een deal gesloten rond een gevangenenruil, waarbij Teheran de EU-diplomaat Johan Floderus en de Zweed Saeed Azizi laat gaan in ruil voor de vrijlating van de Iraniër Hamid Nouri. De voormalige gevangenisbeambte werd eind vorig jaar in Stockholm tot levenslang veroordeeld voor zijn rol bij executies en martelingen van dissidenten in Iraanse gevangenissen in 1988.

Lees meer »

Lena uit ‘Ex on the Beach’ voelt zich mismeesterd door plastisch chirurg: “Hij heeft ook mijn mama lelijk toegetakeld”

“Ik was jong, en geloofde écht dat een operatie mijn leven beter zou maken.” Na haar doortocht in ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ kreeg Lena Semenova (25) – nu te zien in ‘Chasing Beauty’ – meerdere aanbiedingen van plastische chirurgen. Twee keer onderging de Nederlandse een Brazilian Butt Lift, maar die laatste operatie bleek het begin van een serieuze

Lees meer »

Sint-Kruis krijgt nieuwe dartsclub in Sports Square: “openbare bar met aparte clubruimte”

In Brughia club (Sports Square) in Sint-Kruis werd onlangs de eerste indoorgolf in onze provincie geopend. Bovenin komt nu een dartsclub met zes borden waar reeds twee teams in competitie gaan. In het weekend van 15 en 16 juni heeft er een openingstornooi plaats.
The post Sint-Kruis krijgt nieuwe dartsclub in Sports Square: “openbare bar met aparte clubruimte” appeared

Lees meer »

Dominostenen vielen perfect voor Vooruit na bewogen campagne: “Partijtop is versterkt en nieuwe kandidaat-minister is opgestaan”

Je weet nooit of het nog beter had kunnen zijn, maar sinds die ene dronken nacht in Sint-Niklaas "zijn de dominostenen voor Vooruit wel langs de juiste kant gevallen". Dat zegt Wetstraatwatcher Ivan De Vadder. Melissa Depraetere werd na het ontslag van Conner Rousseau noodgedwongen partijvoorzitter en "bereikte een status in Vlaanderen die ze als federale fractieleider misschien nooit bereikt

Lees meer »