KIJK. Evi Goffin maakt indruk in het buitenland: 25.000 Brazilianen laaiend enthousiast over haar optreden

De solocarrière van Evi Goffin (43) gaat hard, ook over de landsgrenzen heen. Afgelopen weekend stond de voormalige frontvrouw van Lasgo op een podium in Brazilië. 25.000 mensen genoten daar van haar muziek. 

Meer krantenkoppen in België

Franse oud-president Hollande wil meedoen aan verkiezingen

De Franse oud-president Francois Hollande heeft voor een verrassing gezorgd door een politieke comeback aan te kondigen. De socialist wil zich in het departement Corrèze kandidaat stellen bij de parlementsverkiezingen. “Een uitzonderlijk besluit voor een uitzonderlijke situatie”, zei hij tegen journalisten in de gemeente Tulle.

Lees meer »

Kledingketen Scotch & Soda jaar na doorstart weer failliet

Het van oorsprong Nederlandse modemerk Scotch & Soda is ruim een jaar na een doorstart opnieuw failliet, meldt het bedrijf. Het merk ging al eens failliet, maar werd in maart vorig jaar overgenomen door Bluestar Alliance, een Amerikaanse onderneming die meerdere modemerken bezit. Dit keer is ook voor de vestigingen in ons land, maar ook Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk het

Lees meer »

Ruzie om openstaande drugsschuld eindigt in zware slagen: drie maanden cel

Een 34-jarige man uit Nieuwpoort heeft een celstraf van drie maanden met uitstel en 720 euro boete gekregen voor zware slagen die hij uitdeelde in café De Ganzenpoot in Nieuwpoort. L.D. gaf een 20-jarige man een flink pak slaag omdat die aan het gokken was terwijl hij bij L.D. nog een drugsschuld had.
The post Ruzie om openstaande drugsschuld

Lees meer »

Camille pakt uit met nieuwe zomerclip vol bijzondere verwijzingen: “In de clip steek ik de draak met roddels over mij”

Een nieuwe single, videoclip én tournee. CAMILLE (23) is klaar om de zomer te veroveren. Op haar 23ste verjaardag verraste ze haar fans met haar eerste nieuwe muziek sinds vorig jaar. Hoewel haar roze wereldje anders doet vermoeden, bewijst ze met de zwoele zomersingle ‘Oeh la la la’ en de bijhorende videoclip dat ze volwassen is geworden. In de clip

Lees meer »

Vrije basisschool Sint-Paulus in Kortrijk maakt kans op belangrijke internationale milieuprijs

De vrije basisschool Sint-Paulus in Kortrijk maakt kans op een belangrijke internationale milieuprijs. Sint-Paulus staat in de top 10 van scholen van over de hele wereld die zich inzetten om klimaatvriendelijker te zijn. De school bouwde bijvoorbeeld de hele speelplaats om tot een groene omgeving en startte ook verschillende milieuvriendelijke projecten. In november kennen we de winnaar.

Lees meer »

Antidepressiva Nortrilen en Redomex van de markt gehaald: wat nu voor 130.000 Belgen met depressie en chronische pijn?

De Deense fabrikant Lundbeck haalt tot ongenoegen van patiënten, psychiaters en minister Vandenbroucke (Vooruit) de antidepressiva Nortrilen en Redomex uit de Belgische apotheken. Voor 130.000 Belgen die de middelen dagelijks slikken, is geen alternatief beschikbaar. “Het risico is zeer groot dat zij nu opnieuw in een depressie belanden”, zegt professor Psychiatrie Manuel Morrens. Wat nu? Hoe kunnen de patiënten tóch

Lees meer »

Wij hebben een regering in lopende zaken: wat betekent dat?

Premier Alexander De Croo (Open Vld) heeft gisteren het ontslag van zijn Vivaldi-regering aangeboden aan de koning, die dat ook heeft aanvaard. Ons land wordt nu geleid door een ontslagnemende regering of een regering ‘in lopende zaken’, tot we een nieuwe regering krijgen. Maar wat betekent dat precies? Wat kan/mag zo’n regering in lopende zaken nog doen?

Lees meer »

Maarten Breckx en Jarno Bertho vullen de HLN EK PRONO in: ontdek hun voorspellingen, doe zélf mee en maak kans op geweldige prijzen!

Het EK voetbal staat voor de deur, en dus ook onze HLN EK PRONO! Voorspel de uitslagen van alle wedstrijden, beantwoord de schiftingsvragen en maak zo kans op fantastische prijzen – waaronder tickets voor de matchen van de Rode Duivels. VTM NIEUWS-voetbaljournalisten Maarten Breckx en Jarno Bertho geven alvast het goeie voorbeeld. Ontdek hun voorspellingen hieronder en doe vooral zélf

Lees meer »