Het is nu zeker: Luc De Vos krijgt zijn eigen ‘Lieve Kleine Piranhabrug’ in Gent

Het Gentse schepencollege heeft beslist om een nieuwe fiets- en voetgangersbrug over de Schelde te vernoemen naar de eerste grote hit van de overleden Gorki-zanger: Lieve kleine piranha.

 

Meer krantenkoppen in België

Vermomd als vluchtelingen en een informatielek: het hele verhaal achter de bevrijding van vier Israëlische gijzelaars

De raid waarmee het Israëlisch leger vorig weekend vier gijzelaars bevrijdde, was een huzarenstuk. Maar wat er aan voorafging, blijkt nog veel straffer te zijn. Een gewaagde infiltratie, waarbij een twintigtal elitesoldaten — onder wie zeker vijf vrouwen — dagenlang rondliepen in de straat waar Noa Argamani en haar lotgenoten vastzaten. Daar zijn nu details van naar buiten geraakt. Details

Lees meer »

Ruim 9.000 mensen rond 3M in Zwijndrecht hebben bloed laten testen op PFAS: “Grootste onderzoek naar PFAS in het bloed wereldwijd”

Meer dan 9.000 mensen die in een straal van 5 kilometer rond het 3M in Zwijndrecht wonen, hebben hun bloed laten testen op PFAS. Het onderzoek kwam er nadat er in de ruime omgeving rond het chemiebedrijf een grote PFAS-vervuiling werd vastgesteld. "Het gaat om het grootste PFAS-onderzoek in het bloed wereldwijd", zegt het Departement Zorg. De resultaten worden ten

Lees meer »

Thiam haalt haar grote gelijk met unieke derde Europese titel én waarschuwt de tegenstand: “In Parijs ga ik nog beter zijn”

De twijfels zijn weggeveegd, de druk is weg. Met haar derde Europese titel op rij in de zevenkamp bombardeert Nafi Thiam (29) zichzelf tot topfavoriete om ook voor de derde keer op rij Olympisch kampioen te worden. Of hoe ze door een langere en andere voorbereiding veel meer rust heeft gevonden en gigantische stappen vooruit heeft gezet.

Lees meer »

“Flavas is een uniek en erg toegankelijk biertje”: driesterrenrestaurant Boury en stadsbrouwer Kazematten slaan handen in elkaar

Het driesterrenrestaurant Boury heeft de krachten gebundeld met de stadsbrouwerij Kazematten uit Ieper om een eigen bier op de wereld te zetten. Flavas is een blond en kruidig gerstenat en smaakt meteen naar meer. “Wie onze creatie drinkt, moet meteen zin hebben in een tweede glas.”
The post “Flavas is een uniek en erg toegankelijk biertje”: driesterrenrestaurant Boury en

Lees meer »

Bekend drijvend restaurant Puert’O staat te huur voor 2.000 euro per maand

Het bekende drijvende restaurant Puert’O in de Oostendse Mercatorjachthaven staat te huur. Je moet wel flink in de buidel tasten, met een huurprijs van 2.000 euro per maand. En dat is nog zonder het liggeld voor de haven gerekend.
The post Bekend drijvend restaurant Puert’O staat te huur voor 2.000 euro per maand appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Bekende influencer is met 14.000 euro per uur best betaalde dj na Regi: zoveel verdienen Vlaamse dj’s

Wie draait letterlijk gouden plaatjes? Welke influencer/dj vangt 14.000 euro in een uurtje? En wie kroont zich tot zomerkoning met ruim 200 sets? Enkele heersers van de draaitafel gunnen ons een blik in hun tarieven. Van DJ Jordy tot DJ F.R.A.N.K. en van Viktor Verhulst tot Sven Ornelis. Van 500 tot 15.000 euro: plaatjes draaien loont. Dit zijn alle exacte

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Vandaag begint met het EK een drukke sportzomer. Leuk voor de liefhebber, maar voor familie van sportjournalisten is dat niet altijd makkelijk.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »