Nog meer herstructureringen maar ook beterschap op komst

20:10 Door een recordaantal faillissementen en meerdere grote herstructureringen regent het ontslagen in ons land. In een rondvraag klinken werkgeversorganisaties en de vakbond ACV desondanks voorzichtig op… 

Meer krantenkoppen in België

Dierenarts waarschuwt voor kattenziekte en roept op tot vaccinatie: “Zeer besmettelijk en blijft lang in de omgeving”

Na jaren afwezigheid is de kattenziekte opnieuw vastgesteld in ons land. Het gaat voorlopig om twee gevallen, maar AniCura, een Europees netwerk van dierenklinieken, roept katteneigenaars op om hun diertjes te laten vaccineren. “Het virus is zeer besmettelijk en blijft lang in de omgeving”, klinkt het. Eerder waren er ook al meldingen in Nederland.

Lees meer »

Noël en Anna varen in een briljanten huwelijksbootje

Noël Vantomme en Anna Claeys uit de Ouderdomseweg vierden hun briljanten huwelijksjubileum. Schepen Ives Goudeseune bracht hen een bezoek om hen te feliciteren met dit jubileum.
The post Noël en Anna varen in een briljanten huwelijksbootje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Noord-Korea stuurt opnieuw ballonnen met afval naar Zuid-Korea

Noord-Korea heeft opnieuw ballonnen met afval richting de grens met Zuid-Korea gestuurd. De generale staf in Seoel meldde aan het Zuid-Koreaanse persagentschap Yonhap dat de ballonnen naar de grensprovincie Gyeonggi onderweg zijn. Enkele ballonnen landden ondertussen op het terrein van het presidentieel kantoor in Seoel.

Lees meer »

Boris Van Severen – Hippo uit ‘The Masked Singer’ – showt zijn zangtalent nog eens, al lijkt Frances geen fan

Boris Van Severen (35) vervoerde zijn vrouw Frances Lefebure (35) in de bakfiets naar de Gentse Feesten, waar ze op date gingen. De acteur besloot nog eens zijn zangtalent te laten horen. Boris werd vierde tijdens het derde seizoen van ‘The Masked Singer’. Al lijkt zijn echtgenote Frances niet echt fan. “De Uberdriver die je niet wilt”, schrijft ze bij

Lees meer »

Jan Peumans wordt lijstduwer voor N-VA in Riemst, Dirk Jacobs is lijsttrekker

Jan Peumans wordt de lijstduwer voor N-VA in Riemst bij de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. Dat schrijft Het Belang van Limburg en het nieuws wordt bevestigd aan VRT NWS. Vanop dezelfde plek haalde hij bij de Vlaamse verkiezingen op 9 juni 22.000 persoonlijke voorkeurstemmen en raakte hij verkozen. Peumans zetelt momenteel in de gemeenteraad in Riemst. De lokale arm van

Lees meer »