“Als ik ooit een haartransplantatie overweeg, ga ik ook naar Turkije”: Axel Daeseleire vergezelt patiënten op medische reis naar Istanbul

Medisch toerisme zit in de lift, maar of dat altijd in veilige omstandigheden gebeurt, onderzoekt Axel Daeseleire (55) vanavond in het VTM-programma ‘Axel gaat binnen’. Hij vergezelt mensen op medische reis naar Istanbul, waar ze een lichaamscorrectie laten uitvoeren. Iets wat hij zelf op termijn ook zou overwegen, vertelt hij in een gesprek over uitdunnend haar en de ingreep die hij zelf liet doen. “Na dat ongeval in Thailand waren mijn voorste tanden stuk.” 

Meer krantenkoppen in België

Tomorrowland brengt eigen trilogie van fantasyromans uit

Het dancefestival Tomorrowland breidt uit naar de literaire wereld, met een geplande trilogie van fantasyromans. Het eerste deel, ‘The Great Library of Tomorrow’, verschijnt dit najaar. Tomorrowland belooft er “de unieke magie van het festival in verhaalvorm tot leven te brengen”.

Lees meer »

Lijsttrekker Jeremie Vaneeckhout (Groen) brengt zijn stem uit: “Impact hebben op planeet en portemonnee”

Vandaag trekken de meesten onder ons naar de stembus voor de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen. Ook de Vlaamse lijsttrekker voor Groen in West-Vlaanderen en partijvoorzitter Jeremie Vaneeckhout schoof aan in de rij, gewapend met identiteitskaart en twee stembiljetten. “Ik ga stemmen op de goede”, glimlachte Vaneeckhout (39). “Voor degene die voor oplossingen en verbinding gaan. Er staat heel wat

Lees meer »

Van vrijspraak naar jaar cel: ex-crisismanager veroordeeld nadat hij werkneemster heeft betast in keuken

De ex-crisismanager van woonzorgcentrum De Zathe in Nieuwpoort heeft een jaar geleden dan wel de vrijspraak gekregen voor seksueel grensoverschrijdend gedrag en aanranding van een 32-jarig personeelslid, het Hof van Beroep oordeelt nu dat de man wel degelijk ongepaste opmerkingen maakte tegenover de vrouw en haar betastte. De man kreeg een jaar cel met uitstel en wordt voor vijf jaar

Lees meer »

Lucien (89) is oudste duivenmelker van Ingelmunster: “wanneer ik ermee stop word ik een oud eenzaam mannetje”

Het duivenseizoen is volop bezig en de oudste duivenmelker van Ingelmunster is Lucien Delchambre (89) uit de Bruggestraat. Aan stoppen denkt hij nog niet, integendeel, hij maakt zich op voor een knalseizoen.
The post Lucien (89) is oudste duivenmelker van Ingelmunster: “wanneer ik ermee stop word ik een oud eenzaam mannetje” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kampioen Club Brugge opent het nieuwe seizoen tegen KV Mechelen

Club Brugge en KV Mechelen spelen op vrijdag 26 juli de openingswedstrijd van het seizoen 2024-2025 in de Jupiler Pro League. Dat maakte de Pro League dinsdag bekend tijdens de kalendervoorstelling van het nieuwe seizoen.
The post Kampioen Club Brugge opent het nieuwe seizoen tegen KV Mechelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

President Macron ontbindt Franse parlement na dramatische uitslag in Europese verkiezingen

De Franse president Emmanuel Macron heeft de Assemblée nationale, het lagerhuis van het Franse parlement, ontbonden. Dat heeft hij zondagavond aangekondigd nadat de resultaten van de Europese verkiezingen werden bekendgemaakt. Op 30 juni moeten de Fransen opnieuw naar de stembus. De Franse extreemrechtse partij Rassemblement National (RN) is de grote winnaar van de Europese verkiezingen.

Lees meer »