Saga met Plasterk zet Geert Wilders met de billen bloot

De Nederlandse kandidaat-premier Ronald Plasterk struikelde net voor de meet over een netelige affaire. Dat niemand Geert Wilders’ droomkabinet kan leiden, wordt stilaan een probleem.

 

Meer krantenkoppen in België

Verkiezingsresultaten in Hooglede: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Hooglede trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Hooglede.
The post Verkiezingsresultaten in Hooglede: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Theater aan Zee lanceert programma van 27ste editie: ‘Neem me mee, over golven en generaties’

Oostende verandert van woensdag 21 juli tot en met zaterdag 10 augustus weer in het gezelligste en prikkelendste podiumfestival van het land. De 27ste editie van Theater aan Zee heeft als motto ‘Neem me mee, over golven en generaties’. TAZ brengt dat motto ook in de praktijk, want er komt een tijdscapsule waarin mensen iets van zichzelf kunnen meegeven voor

Lees meer »

Annick (46) van warmtespecialist Callens wil dit jaar nog 50 mensen aanwerven: “Onze 250 medewerkers zijn voor ons echt alles”

Warmtespecialist Callens wil dit jaar liefst vijftig mensen aanwerven. In een streek waar nog amper werklozen zijn, is dat best wel een pittige uitdaging. “Maar het is zeker niet onmogelijk dat we ons doel gaan bereiken”, zegt zaakvoerder Annick Callens (46). “Op vandaag hebben we al 25 nieuwkomers kunnen verwelkomen.”
The post Annick (46) van warmtespecialist Callens wil dit

Lees meer »

Coastrun is slotmanche Loopcriterium van de Kust

Op vrijdag 23 augustus sluit de Coastrun het Loopcriterium van de Kust af. De Middelkerkse loopwedstrijd combineert een kidsrun, een 6 km- en een 10 km-loop. De 10 km telt dus mee voor het Loopcriterium van de kust. Het parcours, met start en finish aan de Calidris, is uitdagend maar erg mooi. Vanaf nu kun je je inschrijven.
The

Lees meer »

Voyeur (35) heeft origineel excuus voor filmen van vrouwen in toilet op strand: “Ik had diarree en legde daarom mijn GSM bovenaan”

“Ik heb hen per ongeluk gefilmd. Die week had ik flinke buikloop en als ik naar het toilet ging, legde ik mijn GSM op het muurtje bovenaan om mijn handen vrij te hebben. Er is wellicht zo per ongeluk gefilmd.” Dat excuus had een 35-jarige man uit Nieuwpoort in petto voor de rechter als reden waarom hij verschillende vrouwen filmde

Lees meer »

Ex-Anderlecht-keeper Sarkic (26), die vorige week nog tegen Rode Duivels speelde, plots overleden

Droevig nieuws uit de voetbalwereld. De Montenegrijnse doelman, Matija Sarkic, is onverwacht overleden op 26-jarige leeftijd. Sarkic stond vorige week nog onder de lat in de oefenmatch tegen de Rode Duivels. Zijn club Millwall gaat niet in op de doodsoorzaak van de doelman. Volgens verschillende Engelse media zou hij plots ziek zijn geworden. Sarkic speelde enkele jaren in de jeugd

Lees meer »

Smashing hoopt kas te spijzen met verkoop van Touché Tripel

Heel wat sportclubs hebben het moeilijk om financieel de eindjes aan elkaar te knopen. Met het lidgeld – dat ze zo laag mogelijk willen houden – en de jaarlijkse subsidie van de gemeente redden ze het niet. Herenvolleybalclub Smashing wil de kas spijzen met de verkoop van een eigen biertje: de Touché Tripel.
The post Smashing hoopt kas te

Lees meer »