Ex-Anderlecht-keeper Sarkic (26), die vorige week nog tegen Rode Duivels speelde, plots overleden

Droevig nieuws uit de voetbalwereld. De Montenegrijnse doelman, Matija Sarkic, is onverwacht overleden op 26-jarige leeftijd. Sarkic stond vorige week nog onder de lat in de oefenmatch tegen de Rode Duivels. Zijn club Millwall gaat niet in op de doodsoorzaak van de doelman. Volgens verschillende Engelse media zou hij plots ziek zijn geworden. Sarkic speelde enkele jaren in de jeugd van Anderlecht. 

Meer krantenkoppen in België

Plagiaat of eerbetoon? Fans spotten wel heel opvallende gelijkenissen tussen videoclips van Camille en Sabrina Carpenter

“Nu weten we waar Camille haar inspiratie vandaan haalt.” Op TikTok is er veel te doen rond Camilles videoclip van ‘Oeh la la la’. De clip vertoont volgens sommigen enkele opvallende gelijkenissen met de muziekvideo van ‘Espresso’, een nummer van de Amerikaanse zangeres Sabrina Carpenter. Zo komen in beide clips een paar keer dezelfde dansbewegingen voor.

Lees meer »

Koning scoort op één cruciale eigenschap, maar heeft nog werk voor de boeg: onze royaltyexpert analyseert De Grote Peiling

Koning Filip (64) heeft volgens de Belgen een positieve evolutie doorgemaakt op één cruciaal punt. Dat blijkt uit De Grote Peiling over het koningshuis van HLN, VTM NIEUWS en RTL. Verder wordt Filip nog steeds gezien als een weinig natuurlijke vorst, die zijn gebrek aan charisma compenseert met hard werken. Onze royalty-expert Wim Dehandschutter analyseert de cijfers en bekijkt ook

Lees meer »

Fietsenmerk Canyon brengt LeBron James en Mathieu van der Poel samen in uniek initiatief

LeBron James, basketballer bij de Los Angeles Lakers, Mathieu van der Poel en andere atleten schitteren samen in een nieuwe video van Canyon. Met deze campagne wil het Duitse fietsenmerk jongeren aansporen en inspireren om te fietsen. “En wie kan die boodschap beter overbrengen dan een van de meest succesvolle sporters ooit, samen met enkele van de beste professionele fietsers

Lees meer »