LIVEBLOG ITALIË-ALBANIË (21u). Calafiori krijgt de voorkeur op Mancini, geen verrassingen bij de Albanezen

In groep B neemt Italië het op tegen Albanië. De titelverdediger zou normaal niet in de problemen mogen komen, maar in voetbal weet je natuurlijk nooit. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

“Wout zei: ‘Achter mij!’ Ik dacht: ‘Fuck!’”: hoe Benoot en Van Aert het hachje van hoofdschuddende Vingegaard redden

Moesten ze nu blij zijn of moeten ze zich zorgen maken? Bij Visma-Lease a Bike wisten ze het niet goed. Op Superdévoluy verloor Jonas Vingegaard twee seconden op Tadej Pogacar en twaalf op Remco Evenepoel. Sléchts twee en twaalf seconden, met dank aan Tiesj Benoot, Christophe Laporte en Wout van Aert. Zijn tweede plaats is nog veilig, maar aan de

Lees meer »

Haaien voor Braziliaanse kust “onder invloed” van cocaïne

Het klinkt absurd, maar Braziliaanse haaien blijken ‘onder invloed’ te zijn. Dertien geteste wilde Braziliaanse scherpsnuithaaien testten in een onderzoek positief op cocaïne, met een concentratie die 100 keer hoger is dan eerder werd gerapporteerd voor andere waterdieren. De dieren zouden de drugs opnemen door de enorme smokkel via de Caribische Zee en de Atlantische Oceaan.

Lees meer »

Ontdek ’t Land van Vlierbos in Diksmuide, een plek vol beleving in de natuur

’t Land van Vlierbos in Diksmuide biedt aan Diksmuidelingen en toeristen een groot gamma aan ontspannende activiteiten. Het is niet enkel een plaats vol beleving midden in de natuur, maar ook een sociale plaats die werk biedt aan mensen met een afstand naar de gewone arbeidsmarkt.
The post Ontdek ’t Land van Vlierbos in Diksmuide, een plek vol beleving

Lees meer »

Meer dan honderd eieren van zeldzame Siamese krokodil ontdekt

In een natuurreservaat in Cambodja zijn 106 eieren ontdekt van een zeer zeldzame krokodillensoort, de Siamese krokodil. Tientallen babykrokodillen zijn al uit het ei gekropen. De Cambodjaanse minister van Landbouw Dith Tina spreekt over een groot succes in de strijd om de ernstig bedreigde dieren te beschermen.

Lees meer »

“Vrienden voor het leven gemaakt”: Victor Campenaerts sluit “mooiste maand van zijn leven af” met pintje, maar kijkt vooral uit naar thuiskomst

Victor Campenaerts is een gelukkig man. Hij reed zijn laatste Tour de France voor Lotto Dstny, maar wel eentje om lang te herinneren. Als kersvers vader pakte hij zijn allereerste ritwinst in de Ronde van Frankrijk. Ook de topsfeer binnen zijn ploeg zal nog lang blijven hangen: “Ik heb hier vrienden voor het leven gemaakt.”

Lees meer »