Leerlingen en leerkrachten uit Nieuwpoort lopen voor Stichting Tegen Kanker

De leerlingen en leerkrachten van de Nieuwpoortse scholen Sint-Bernarduscollege en Stella Maris hebben met de organisatie van hun mini-levensloop 4.936,70 euro verzameld voor Stichting Tegen Kanker.

Sarah De Jaegere, Levensloopcoördinator West-Vlaanderen en Stichting tegen Kanker, kwam met veel dankbaarheid de cheque in ontvangst namen. “Naast de mini-levensloop werden diverse klassikale activiteiten gehouden, zoals de verkoop van snacks en werd er een schoolfeest georganiseerd om geld in te zamelen voor de Stichting tegen Kanker”, zegt Sharon Desmarets, leerkracht van klas 2ba. “Dit initiatief werd geïnspireerd door een leerling uit onze klas die enkele jaren geleden haar moeder aan deze ziekte verloor. Het was al snel duidelijk dat de kinderen zich wilden inzetten voor deze stichting.”

(foto PG)

The post Leerlingen en leerkrachten uit Nieuwpoort lopen voor Stichting Tegen Kanker is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Goud voor Dirk en Jeannine uit Oostende

Dirk Vlieghe (74) en Jeannine Depoortere (70) zijn vijftig jaar getrouwd. Op 22 mei 1974 zijn ze in Kuurne getrouwd. Dirk was tijdens zijn loopbaan actief in de financiële sector, waar hij instond voor kredietverlening en leasing.
The post Goud voor Dirk en Jeannine uit Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Noord-Korea stuurt ballonnen met uitwerpselen naar Zuid-Korea

Noord-Korea heeft meer dan tweehonderd ballonnen met afval naar Zuid-Korea gestuurd. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap op basis van het leger. De ballonnen, die verspreid over een groot deel van het land zijn neergekomen, zaten vol met onder andere plastic flessen, batterijen, onderdelen van schoenen en mest.

Lees meer »

Van Quickenborne vraagt vergiffenis in opvallende brief: “Er zijn dingen misgelopen, en dan is het goed om te zeggen: ‘Excuus daarvoor’”

In een bijzondere verkiezingskrant, die tongue in cheek vaart onder de vlag AVV-VVQ (Alles voor Vlaanderen, Vlaanderen voor Q) en vandaag bij duizenden West-Vlamingen in de bus valt, doet Vincent Van Quickenborne (Open Vld) een soort knieval: een brief met een vraag om vergiffenis. Berouw na de zonde? We vroegen het aan de oud-minister van Justitie zelf, die straks weer

Lees meer »

Cannabisplantage ontdekt in Koekelberg

In de Brusselse gemeente Koekelberg heeft de politie een cannabisplantage ontdekt. Dat gebeurde nadat de politie was opgeroepen door een Sibelga-medewerker die melding maakte van een mogelijke elektriciteitsdiefstal. Eén verdachte werd opgepakt, maar niet aangehouden.

Lees meer »