Wat betekenen de verkiezingsbeloftes voor uw portefeuille? Bereken het hier

Elke partij belooft meer koopkracht. Maar voor wie? De berekening van het Planbureau laat zien dat elk partijprogramma winnaars én verliezers kent.

 

Meer krantenkoppen in België

Voorwaardelijke celstraf voor man die toenmalige vriendin in haar borsten beet

“Over één zaak kan iedereen het eens zijn: hij kampt met een agressieprobleem en bijt telkens letterlijk van zich af.” Een 38-jarige man uit Waregem die verschillende vrouwen klappen gaf, komt er met een volledig voorwaardelijke celstraf van 16 maanden vanaf. Op voorwaarde dat hij enkele strikte regels volgt. Hij moet ook ruim 6.000 euro schadevergoeding betalen.
The post

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Voor 75.000 euro kan het van jou zijn”: ‘Het kleinste huis van Heuvelland’ staat te koop in Nieuwkerke

In de Niepkerkestraat in Nieuwkerke staat ‘het kleinste huis van Heuvelland’ te koop. Dit pand heeft een woonoppervlak van 98 m². “De vraagprijs bedraagt 75.000 euro”, meldt Tessa Denys, die dit pand namens ERA Domus Ieper verkoopt.
The post “Voor 75.000 euro kan het van jou zijn”: ‘Het kleinste huis van Heuvelland’ staat te koop in Nieuwkerke appeared first

Lees meer »

Eerste steen van Scharphoutcomplex is gelegd in Lissewege

In Lissewege werd vanmorgen de eerste steen gelegd van de nieuwe Scharphoutsite die gebouwd wordt op de terreinen waar de Rijksschool vroeger stond, waarvan de lokalen lang gebruikt werden door tal van verenigingen. De materialen van de afbraak worden gebruikt voor de nieuwbouw.
The post Eerste steen van Scharphoutcomplex is gelegd in Lissewege appeared first on KW.be.

Lees meer »

Warre Vangheluwe boekt allereerste profzege tijdens vierde rit van Vierdaagse van Duinkerke

Warre Vangheluwe heeft vrijdag de vierde etappe gewonnen in de 68e editie van de Vierdaagse van Duinkerke (2.Pro). In de sprint na een kasseirit over 166,8 kilometer tussen Mazingarbe en Pont-à-Marcq haalde onze 22-jarige landgenoot van Soudal Quick-Step het van de Ier Sam Bennett (Decathlon-AG2R La Mondiale).
The post Warre Vangheluwe boekt allereerste profzege tijdens vierde rit van Vierdaagse

Lees meer »

Doodrijder Francis (16) naar rechtbank verwezen. “Wanneer mag ik naar huis?”, vroeg hij de agenten. “Ik moet gaan werken”

Youri H. (34), de man die tiener Francis Aerts (16) twee jaar geleden in Temse doodreed, verschijnt op 18 juni voor de politierechtbank. Hij reed met 2,76 promille in het bloed én onder invloed van cannabis toen hij de jonge fietser aanreed. Vervolgens reed hij nog 2,5 kilometer verder, om uiteindelijk tegen een verlichtingspaal te crashen. Wat hij daarna aan

Lees meer »

Regenboogbanken ingehuldigd op Bargeplein in Brugge

Op vrijdag 17 mei, de Internationale Dag tegen Holebi- en Transfobie, zijn de nieuwe regenboogbanken ingehuldigd op het Bargeplein in Brugge. Dit gebeurde op voorstel van gemeenteraadslid Karin Robert en Stad Brugge ging daar op in.
The post Regenboogbanken ingehuldigd op Bargeplein in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »