Beter weer bij ons dan in Griekenland tijdens verlengd weekend: tot 24 graden verwacht de komende dagen

Het verlengd weekend is in zicht, en het belooft een stralend weekend te worden. We krijgen zelfs beter weer dan in Griekenland. “Zondag zijn er uitschieters tot 25 graden mogelijk.”

 

Meer krantenkoppen in België

Iconische website van Belgisch Staatsblad krijgt na 27 jaar make-over

De iconische lay-out met de blauwe achtergrond en de wolkjes uit de jaren 1990, is niet meer. Na 27 jaar is de website van het Belgisch Staatsblad gemoderniseerd en gebruiksvriendelijker gemaakt. "Voor sommigen was het pure nostalgie, maar voor de meesten is het een herinnering aan pure kafka", zegt minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD).

Lees meer »

Gianni (26) uit Ingelmunster is finalist voor Mister Gay Belgium: “Aandacht voor depressie”

Niet één, maar twee dorpsgenoten zitten bij de twaalf finalisten van Mister Gay Belgium, die op dinsdagavond 7 mei met een Kick Off officieel van start ging in zaal AthenA in Antwerpen. Naast Branco Craeyeveld uit de Hoppestraat staat ook Gianni Saelens uit de Vlasschaardstraat met zijn foto tussen de twaalf finalisten.
The post Gianni (26) uit Ingelmunster is

Lees meer »

Veertig kilo vlees, vier kilo vis en twee dozen shotglazen: fikse celstraf voor dakloze die voorraadkamer Blankenbergs restaurant plunderde

Een 53-jarige Blankenbergenaar heeft voor de Brugse rechtbank 22 maanden effectieve celstraf gekregen voor inbraak en drugsbezit. Andy H. viseerde vooral de voorraadkamer van een Blankenbergs restaurant.
The post Veertig kilo vlees, vier kilo vis en twee dozen shotglazen: fikse celstraf voor dakloze die voorraadkamer Blankenbergs restaurant plunderde appeared first on KW.be.

Lees meer »