LIVE. Finse act eindigt halfnaakt en Baby Lasagna laat zien waarom het één van de favorieten is

Het grootste liedjescircus ter wereld: een ode aan kitsch voor de ene, het feest van de wansmaak voor de andere. De meningen over het Eurovisiesongfestival zullen altijd verdeeld blijven. Vanavond vindt in het Zweedse Malmö de eerste halve finale plaats. Donderdag volgt de tweede, waarin onze inzending Mustii zal optreden. Ook Joost Klein zien we dan opduiken voor Nederland. Maar voor het zover is, geeft onze Songfestivalvrouw u haar ongezouten mening over de vijftien acts van vandaag. 

Meer krantenkoppen in België

Auto belandt op zijn dak nadat bestuurder controle over stuur verliest

De hulpdiensten werden maandagavond iets voor zes uur opgeroepen naar de Noordkaai in Izegem. Langs het kanaal Roeselare-Leie verloor een 22-jarige bestuurder de controle over de Peugeot. De twintiger werd met lichte verwondingen naar het AZ Delta in Roeselare overgebracht.
The post Auto belandt op zijn dak nadat bestuurder controle over stuur verliest appeared first on KW.be.

Lees meer »

Theater aan Zee in Oostende wil bruggen bouwen tussen generaties

In Oostende is het programma voorgesteld voor Theater aan Zee komende zomer. De titel van het festival dit jaar is "neem me mee over golven en generaties". Heel wat voorstellingen en projecten gaan over de manier waarop jong en oud met elkaar omgaan, maar ook over de dingen die we meeslepen uit het verleden en graag zouden overbrengen naar de

Lees meer »

Dutroux loopt over van zelfmedelijden in interview: “Wat mij betreft zijn de wet en de bewijslast op hun kop gezet om mij te veroordelen”

De Franse journalist Karl Zéro nam een exclusief interview af bij Marc Dutroux. De beruchtste Belgische seriemoordenaar werd veroordeeld tot een levenslange celstraf en zit ondertussen al twintig jaar in de gevangenis. Dutroux beweert dat hij ‘gelyncht’ werd en zich oneerlijk behandeld voelt, omdat ‘de medeplichtigen’ nooit gestraft zijn. Hij betuigt ook heel kort spijt voor de moorden op Julie,

Lees meer »

Wij hebben een regering in lopende zaken: wat betekent dat?

Premier Alexander De Croo (Open Vld) heeft gisteren het ontslag van zijn Vivaldi-regering aangeboden aan de koning, die dat ook heeft aanvaard. Ons land wordt nu geleid door een ontslagnemende regering of een regering ‘in lopende zaken’, tot we een nieuwe regering krijgen. Maar wat betekent dat precies? Wat kan/mag zo’n regering in lopende zaken nog doen?

Lees meer »